Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 18:06

Кравчук читає твори Леніна (ФОТО)
15

11 листопада у столичному експоцентрі "Спортивний" відкрилася виставка "Книжковий світ 2010". Тут свої новинки презентуватимуть майже 350 вітчизняних видавництв. На відкриття виставки прийшов перший президент Леонід Кравчук, колишній міністр закордонних справ Борис Тарасюк, заступник секретаря РНБО Володимир Огризко, телеведуча Наталія Розинська та актриса Ольга Сумська.

"Зараз не читаю нічого. У відпустці прочитав книжку Оксани Забужко "Музей покинутих секретів". Це величезна книжка на 800 сторінок. Вона цікава, але дуже складна. Тепер відпочиваю від інформації, яку отримав з цієї книги. В основному читаю політичні видання. Багато чого повторюю. Часто перечитую деякі розділи із книги Михайла Грушевського "Історія України-Руси". Буваю, читаю і твори Леніна. Аналізую і намагаюся зрозуміти, чому він так себе поводив", - розповів Леонід Кравчук кореспонденту Gazeta.ua.

На стенді видавництва "Фоліо" продавали книжку Леоніда Кравчука "Одна Україна, єдиний народ" за 70 грн. За півгодини продали майже 50 примірників. Тут же відбулася автограф-сесія першого президента.

"Книгу писав на основі своїх щоденників. Читачам буде цікаво прочитати про те, як я оцінюю діяльність колишніх президентів Леоніда Кучму, Віктора Ющенка та багатьох інших політиків", - сказав Кравчук.

Після закінчення автограф-сесії до Кравчука підійшла Наталія Розинська. Вона подарувала йому кілька примірників своїх книжок. Він тричі поцілував її у щічку і подякував за подарунок.

Фото: Ольга Каменєва

Зараз ви читаєте новину «Кравчук читає твори Леніна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути