четвер, 19 вересня 2019 09:30

Чоловік розчулив Катерину Кухар до сліз весільним подарунком

Чоловік розчулив Катерину Кухар до сліз весільним подарунком

Цими вихідними зірки світового балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов узаконили свої стосунки. Вони розписалися в одному з київських РАГСів. Дата весілля символічна і приурочена до дати вінчання, яке відбулося 5 років тому.

До цієї події Олександр Стоянов зробив Катерині Кухар незвичайний подарунок, який зворушив її до сліз прямо під час прямого ефіру шоу "Танці з зірками".

Олександр виконав танець - зізнання в любові - і танцював його прямо на підвісах в повітрі. Свої трюки він виконував без страховки.

Чоловік завершив танець тим, що подарував Катерині величезний букет червоних троянд. Багато хто з глядачів тепер гадають, яка ж кількість троянд було в букеті, і в коментарях залишають найрізноманітніші варіанти, від 201 до 501 троянди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 метрів тюлі та 10 метрів пір'я: секрети весільного плаття Катерини Кухар

"Мені було дуже приємно отримати такий сюрприз, - відверто каже прима. - Кількість троянд ще не перераховувала, їх дуже багато, а букет у мене в самої не вистачає сил навіть підняти. Коли ми тільки з Сашею починали наше ставлення, він мені пообіцяв, що якщо я буду плакати, то буду плакати тільки від щастя, і він до цього дня тримає своє слово".

Весільне вбрання для Катерини Кухар створив дизайнер Андре Тан. На нього пішло трохи більше 20 метрів тюлі, в ньому багато тонкої ручної роботи, так, наприклад її кейм був прошитий 10 метрами пір'я і прикрашений камінням Swarovsky, а бездоганний крій підкреслював точену фігуру прими.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розчулив Катерину Кухар до сліз весільним подарунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути