вівторок, 17 квітня 2012 13:41

Чоловік подарував Сніжані Онопко Ferrari

Сніжана Онопко не пам'ятає, коли день народження у її колишнього нареченого мільйонера Олександра Онищенка. Про це модель зізналася Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У мене настільки коротка пам'ять з приводу чоловіків, що коли він іде з мого життя, більше мене нічого не цікавить", - зазначила Сніжана.

Модель також зізналася, що її чоловік донецький бізнесмен Микола Щур здивував її своїм подарунком на день Святого Валентина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сніжана Онопко хоче спробувати себе в акторській майстерності

"Коля мені подарував такий подарунок, який мені не дарували ніколи і я про нього навіть не мріяла власне кажучи. Це автомобіль. Ferrari називається. Я дуже хотіла Ferrari, але не червону. Я хотіла сіру, тому що це мій улюблений колір. І на день закоханих, коли ми з мамою ходили по магазинах, Коля дзвонить і каже: "Слухай, я купив тобі Ferrari, приїжджай додому". Я кажу: "Ну дуже смішно". Він каже: "Ну серйозно, приїжджай". Я приїжджаю і дійсно", - поділилася радісними спогадами Онопко.

"Це нова Ferrari California, з відкидним верхом. Я не думаю, що їх дуже багато в Україні", - підкреслила модель.

Зазначимо, ціна на Ferrari California стартує від $250 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подарував Сніжані Онопко Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути