пʼятниця, 27 квітня 2018 11:41

Чоловік Меланії Трамп залишив її без коштовного подарунка на день народження
6

Дональд і Меланія Трамп
Фото: Reuters
Дональд і Меланія Трамп
Дональд і Меланія Трамп
Дональд і Меланія Трамп
Дональд і Меланія Трамп

26 квітня, у Меланії Трамп був день народження - першій леді США виповнилося 48 років. Журналісти Fox News зв'язалися по телефону з президентом Трампом, щоб запитати, який подарунок він підготував для дружини.

"Ви ж знаєте, що я занадто зайнятий, щоб займатися пошуком подарунків", - відповів Трамп.

Він зізнався, що подарував Меланії красиву листівку і букет квітів. Як перша леді США відсвяткувала день народження, не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний образ Меланії Трамп атакували інтернет-тролі

Раніше президент Франції Еммануель Макрон з дружиною Бріжит, побували в Сполучених Щтатах з офіційним візитом.

Меланія Трамп народилася в Словенії і з підліткового віку пробувала себе в якості моделі. Виросла вона в містечку Севніца.

З рідного міста вона вирушила завойовувати модний світ - спочатку в європейські fashion-столиці, потім в Нью-Йорк. На той час вона вже поміняла написання прізвища на більш звичне для європейського сприйняття Кнаусс.

У США модель живе з 1996 року, спочатку вона перебувала в країні по звичайній візитерській візі, потім отримувала робочі візи. У 2000 році Меланії видали постійний вид на проживання за особливою програмою - для людей "з видатними здібностями". Американські журналісти досі іронізують з приводу того, за які саме здібності Меланії відкрили візу, яку називають "візою Ейнштейна" і видають зазвичай вченим, олімпійським чемпіонам, власникам "Оскара" і так далі.

З Дональдом Трампом Меланія познайомилася в 1998 році, їй тоді було 28. Вони зустрілися на вечірці. Трамп прийшов на ту вечірку з іншою дівчиною. Меланія не дала мільярдерові свій номер, а записала його телефон. Пізніше пара одружилася.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Меланії Трамп залишив її без коштовного подарунка на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути