четвер, 26 квітня 2018 15:10

Ідеальний образ Меланії Трамп атакували інтернет-тролі
18

Меланія Трамп стала жертвою мемів
Фото: Reuters
Меланія Трамп стала жертвою мемів
Меланія Трамп стала жертвою мемів
Меланія Трамп стала жертвою мемів
Меланія Трамп стала жертвою мемів

Елегантний гардероб Меланії Трамп давно не критикували інтернет-користувачі, але тепер перша леді США надала їм привід для обговорень. До Вашингтона, нагадаємо, прибутку з офіційним візитом президент Франції Еммануель Макрон з дружиною Бріжит. Для появи на публіці дружини президентів обрали образи total white, а Меланія Трамп доповнила свій білосніжний костюм Michael Kors за 2 195 доларів капелюхом того ж бренду. Головний убір дружини американського президента "підірвав" соцмережі.

У соцмережах капелюх і наряд Меланії порівняли з костюмом Джуда Лоу в серіалі "Молодий Папа" (The Young Pope), де актор грав італоамеріканца Ленні Белардо, обраного Папою Римським Пієм XIII.

Деяким інтернет-користувачам крислатий капелюх американської першої леді навіяв асоціації з образом Бейонсе в кліпі Formation.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп оголила стрункі ноги перед президентом Франції

Знайшлися й ті, кому офіційний вихід дружини Дональда Трампа нагадав героїв комп'ютерної гри "Шпигун проти шпигуна" (Spy vs. Spy) і дона Фануччі з "Хрещеного батька 2" (The Godfather: Part II).

"Знімаю капелюха перед Бріжит Макрон, яка впоралася з французьким поцілунком під величезною капелюхом Меланії Трамп. Це чудово".

"Краще б капелюх Меланії була президентом", - пишуть користувачі в Twitter.

Вчора американський президент і його дружина влаштували традиційну вечерю на честь гостей, запросивши їх в свою офіційну резиденцію. Господиня прийому, 47-річна Меланія Трамп, зустрічала їх в сріблястому мерехтливому плаття в підлогу, прикрашеному паєтками, і такого ж відтінку туфлях на підборах.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальний образ Меланії Трамп атакували інтернет-тролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути