понеділок, 16 лютого 2015 18:58

Чоловік Ксенії Собчак потрапив до лікарні
2

Фото: starhit.ru
Листівка від шанувальника у лікарні

Телеведуча Ксенія Собчак та її чоловік Максим Віторган провели день всіх Закоханих у лікарні.

Під час репетиції спектаклю Віторган травмував плече. Актор одразу був госпіталізований. Після огляду, лікарі вирішили, що Максиму необхідно хірургічне втручання і відправили пацієнта на операційний стіл. На своїй сторінці в соцмережі Віторган написав давно відому всім істину: "Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани". Пізніше Максим додав пост про те, що трапилося (коротко):

"Мій попередній пост про як би найближчі творчі плани. Це було вчора. Сьогодні травма плеча на репетиції, загальний наркоз, операція. Загалом, Бог радіє. 15-го "Вишневий сад" точно не граю, а далі подивимося. Будемо жити! Хоч опудалом, хоч тушкою, а будемо! ".

Знаменитості отримали привітання від пацієнта відділення, в якому знаходився Віторган.

Дбайливий шанувальник залишив на двері палати Максима листівку. У своєму мікроблозі журналістка написала:

"Так вийшло, що День закоханих ми провели в лікарні, - повідомила Ксенія. - І як же було приємно сьогодні, виписуючись, виявити на двері палати ось таку ось записочку. Спасибі людям, які не втомлюються дарувати своє тепло. Спасибі незнайомцям за листівочку. Забрали її додому".

Відзначимо, що зараз сім'я Собчак-Віторган будинку. Скільки займе процес одужання плеча Максима, не повідомляється.

Нагадаємо, 4 березня в московському Театрі Націй має відбутися прем'єра вистави "Одруження" за однойменною п'єсою Миколи Гоголя. Ця постановка повинна стати дебютом Собчак на театральній сцені. Крім того у виставі задіяний чоловік Ксенії. Хто тепер замінить актора або Максим зуміє відновитися до дня прем'єри невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ксенії Собчак потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути