вівторок, 12 лютого 2013 15:38

Брюс Вілліс на очах у молодої дружини отримав орден
6

Відомий голлівудський актор Брюс Вілліс став командором Ордена мистецтв і словесності (l'Ordre des Arts et des Lettres) Франції; вищий ступінь Ордена привласнила акторові міністр культури Орелі Філіппеті, повідомляє агентство Франс Прес.

За даними агентства, цієї честі актор був удостоєний за внесок у світовий кінематограф. Під час церемонії присвоєння вищого титулу Ордена Брюс Вілліс подякував французам за любов до фільмів з його участю. "Кожного разу, коли я перебуваю у Франції і в Парижі, я відчуваю себе як вдома", - заявив актор. "Я обожнюю свою роботу, я продовжую любити свою професію, яка все ще змушує мене сміятися", - сказав він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс зацілував молоду дружину на червоній доріжці

Почесна нагорода вручається міністерством культури Франції з 1957 року за "творчі досягнення в артистичній або літературній області або за внесок у поширення мистецтв і словесності у Франції і в усьому світі". Орден має три ступені: кавалера, офіцера і командора. Ступінь офіцера Ордена Брюс Вілліс отримав ще в 2005 році.

Вілліс є одним з найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Найбільшу популярність актор здобув за ролі у фільмах "Міцний горішок", "Кримінальне чтиво", "П'ятий елемент", "Армагеддон".

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс на очах у молодої дружини отримав орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути