вівторок, 04 вересня 2012 09:10

Брюс Вілліс вирішив подати до суду на Apple

Брюс Вілліс вирішив подати до суду на Apple
Актора не влаштовує, що він не може передати у спадщину музичні треки Фото: dixi-tv.com

Знаменитий голлівудський актор Брюс Вілліс прийняв рішення звернутися до суду з позовом проти компанії Apple. Зірку бойовиків не влаштовує, що ліцензійна угода сервісу iTunes забороняє йому передавати музичні треки у спадок.

Брюс Вілліс в даний час є власником величезної музичної бібліотеки, яку він зібрав (і оплатив) на сервісі iTunes. Вартість добірки оцінюється в тисячі доларів і недавно "міцний горішок" задумався над тим, щоб заповідати її своїм дочкам Румер, Скаут і Таллулі. Однак правила сервісу, що належить Apple, говорять, що користувач просто позичив ці треки, і передавати їх у спадок не має права.

"Багато людей будуть здивовані, дізнавшись, що всі треки і книги, які вони завантажили за багато років, насправді їм не належать. В той же час бажання передати їх у спадок тому, кого любиш, цілком природне", - заявив адвокат актора Кріс Волтон.

На думку Волтона, оптимальним рішенням для всіх сторін стане така зміна політики Apple, при якій спадкоємці зможуть отримати доступ до треків померлих родичів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс насолоджується батьківством

Для цього крім стандартних акаунтів в онлайн-сховищах повинні з'явитися так звані "сімейні трасти". Однак, повідомляє Cnet, поки корпорація ніяк не прокоментувала планів зірки Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс вирішив подати до суду на Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути