пʼятниця, 06 липня 2012 18:19

Брюс Вілліс дивом врятувався від пожежі

Брюс Вілліс дивом врятувався від пожежі
Постраждав дублер зірки Фото: dixi-tv.com

Популярний голлівудський актор, зірка фільмів "Міцний горішок" Брюс Вілліс ледве не загинув на зйомках. Актор дивом врятувався і став рятувати інших людей і дорогу апаратуру.

Брюс Вілліс вирішив продемонструвати в житті геройські якості своїх персонажів, втілених ним на екрані. Нещасний випадок стався в Угорщині, у Будапешті, на зйомках п'ятої частини фільму "Міцний горішок". НП сталася в п'ятиповерховій будівлі, побудованій спеціально для виробничого процесу. Команда як раз знімала масштабну сцену, в якій на дах будівлі приземляється вертоліт, одночасно з цим, за сценарієм, в сусідньому приміщенні повинно було спалахнути полум'я.

Однак творці картини не врахували дію лопатей гелікоптера на полум'я, що розгоряється. Гвинтокрила машина настільки "роздула" вогонь, що дерев'яні конструкції будівлі миттєво спалахнули. У лічені хвилини пожежа охопила всі поверхи. Першим прийняв на себе удар стихії дублер Брюса Вілліса. Сам актор в момент пожежі так само знаходився безпосередньо біля осередка стихії, спостерігаючи за знімальним процесом поруч з дерев'яною конструкцією.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс показав свою новонароджену дочку

Потерпілому дублеру тут же була надана перша медична допомога. Вирішив не залишитися осторонь і сам Брюс Вілліс. Актор допомагав врятуватися людям і витягав дороге устаткування і камери поруч з простими асистентами. За заявою продюсерів картини, будівля була повністю знищена. Для того, щоб її побудувати, кіностудії знадобилося два місяці. Цікаво, що на зйомках фільму був задіяний і російський актор Сергій Колесников. На щастя, він не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс дивом врятувався від пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути