пʼятниця, 11 травня 2012 15:52

Брюс Вілліс показав свою новонароджену дочку

Голлівудський актор Брюс Вілліс та його молода дружина модель Емма Хемінг показали свою шеститижневу дочку Мейбл Рей. Дружина артиста виклала в своєму мікроблозі зворушливу фотографію чоловіка, який тримає в руках малечу.

На знімку, який виклала в своєму Twitter Емма Хемінг, батько чотирьох дочок Брюс Вілліс ніжно пригортає до грудей дитинку Мейбл Рей, яка з'явилася на світ всього лише шість тижнів тому. Сама дівчинка мружиться в камеру, а ось голлівудський актор чи то радіє, чи то мало не плаче від розчулення, торкаючись губами чола крихітки.

Новоспечена мати Емма Хемінг підписала фотографію: "Прекрасний день в Будапешті з моїми коханими. Татко і Мейбл обожнюють один одного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брюсу Віллісу дружина народила четверту дитину

Нагадаємо, малятко Мейбл Рей Вілліс з'явилася на світ 1 квітня. Крихітка народилася в одній з клінік Лос-Анджелеса. Офіційний представник подружжя повідомив: "Вони (Брюс і Емма) не тямлять себе радості. І мати, і дитина здорові і почуваються прекрасно". Проте досі зоряний батько так і не прокоментував радісну подію. Для його дружини дочка є первістком.

Сама ж новина, що в сімействі Брюса Вілліса очікується поповнення, з'явилася в кінці жовтня. Про це повідомив прес-секретар подружньої пари Саманта Маст: "Брюса і Емму переповнює щастя - вони готуються прийняти в сім'ю поповнення". Передбачалося, що Емма подарує чоловікові спадкоємця.

Брюс Вілліс та Емма Хеммінг познайомилися через спільних друзів. Пара оформила стосунки 21 березня 2009 року. Примітно, що на весілля були запрошені колишня дружина Вілліса Демі Мур з її чоловіком Ештоном Катчером і дітьми. 33-річна дружина Брюса влилася у велику родину так само, як свого часу Ештон.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс показав свою новонароджену дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути