четвер, 27 жовтня 2011 09:28

Брюс Вілліс в 56 років в четвертий раз стане батьком

Брюс Вілліс в 56 років в четвертий раз стане батьком

Зірка американських бойовиків Брюс Вілліс готується знову стати батьком. Як очікується, 33-річна актриса і модель мальтійського походження Емма Хемінг Вілліс планує подарувати радість батьківства герою культового "Міцного горішка" на початку наступного року.

"Брюса і Емму переповнює щастя - вони готуються прийняти в сім'ю поповнення", - повідомила в середу прес-секретар пари Саманта Маст.

У Брюса Вілліса три дочки від колишнього шлюбу з актрисою Демі Мур - 23-річна Румер Гленн, 20-річна Скаут Ляру і 17-річна Таллула Белль. Можливо, його нинішня дружина, з якою актор одружився 21 березня 2009, подарує йому довгоочікуваного спадкоємця.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс роздягнув свою молоду дружину

Брюс Вілліс, якому зараз 56 років, є одним з найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Він здобув світову славу завдяки головній ролі в бойовику "Міцний горішок", який з'явився на екранах в 1988 році. Актор залишився вірний своєму амплуа крутого "копа" Джона Макклейна, знявшись в трьох продовженнях фільму. Також Вілліс відомий ролями в таких касових стрічках, як "Останній бойскаут" режисера Тоні Скотта, "Кримінальне чтиво" Квентіна Тарантіно, "П'ятий елемент" Люка Бессона, "Армагеддон" Майкла Бея, "Шосте почуття" М. Найта Шьямалана та інших блокбастерах.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс в 56 років в четвертий раз стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути