вівторок, 16 червня 2009 12:46

Брюс Вілліс роздягнув свою молоду дружину (ФОТО)
7

Голлівудський актор Брюс Вілліс, схоже, може дати фору своїй екс-дружині Демі Мур. Актор вирішив знятись у відвертій фотосесії в стилі садо-мазо. Причому не один, а разом з молодою дружиною Емою Хеммінг.

Фотосесія в стилі садо-мазо для журналу W вийшла дуже колоритною. Але якщо для 32-річної Еми подібні зйомки - звичайна справа (дівчина свого часу рекламувала білизну Victoria"s Secret), то 54-річний Брюс трохи соромився.

"Це було ніяково, - зізнається зірка фільму "Міцний горішок". - Ми робили речі, які, я знаю, багато акторів відмовилися б робити. Якби мені потрібно було б зніматись з іншою моделлю, не знаю, погодився б я пройти через все це".

У супровідному інтерв"ю Вілліс, звичайно ж, повідав і про свої стосунки. "Я пройшов шлях від звичайних сексуальних стосунків до справжнього кохання. Я десять років провів наодинці, і велику частину часу я був нещасний. Навіть не думав, що зможу бути поряд з кимось. А журналістам говорив, що я "один, але не самотній". Звичайно ж, це був жарт". "Коли ми почали зустрічатися з Емою, а потім жити разом, я дійсно став щасливим, - продовжує Брюс. - Деякі подружжя говорить, що потребують того, щоб якийсь час побути наодинці, далеко від своєї половинки. Але я взагалі не хочу розлучатись з Емою". Нагадаємо, Вілліс і Хеммінг кілька місяців тому двічі зіграли весілля. На церемонії, що пройшла 21 березня на одному з островів Карибського басейну, були присутні колишня дружина Вілліса Демі Мур та троє їхніх дочок, а також чоловік Мур Ештон Катчер. Після повернення до Лос-Анджелесу Брюс і Ема пройшли офіційну цивільну церемонію, а потім влаштували вечірку для друзів в голлівудському будинку актора. Пізніше пара провела медовий місяць на островах Теркс і Кайкос, повідомляє Kleo.ru.
Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс роздягнув свою молоду дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути