понеділок, 02 квітня 2012 16:34

Брюсу Віллісу дружина народила четверту дитину

Брюсу Віллісу дружина народила четверту дитину
У актора з'явилася четверта дочка Фото: bid.ru

Відомий голлівудський актор, "міцний горішок" Брюс Вілліс став батьком вже четвертої дитини. Його дружина модель Емма Хеммінг народила йому ще одну дочку.

Малятко Мейбл Рей Вілліс з'явилася на світ 1 квітня. Крихітка народилася в одній з клінік Лос-Анджелеса. Новоспечені батьки почуваються абсолютно щасливими. Зріст і вага новонародженої поки невідомі.

"Вони (Брюс і Емма) шаленіють від радості. І мати, і дитина здорові і почуваються прекрасно", - цитує офіційного представника голлівудської знаменитості журнал Elle.

Однак поки зоряний батько воліє не коментувати радісну подію. Для його дружини дочка є первістком.

Нагадаємо, новина, що в сімействі Брюса Вілліса очікується поповнення, з'явилася в кінці жовтня. Про це повідомив прес-секретар подружньої пари Саманта Маст: "Брюса і Емму переповнює щастя - вони готуються прийняти в сім'ю поповнення". Передбачалося, що Емма подарує чоловікові спадкоємця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брюс Вілліс захистить колишню дружину від зрад Ештона Катчера

Брюс Вілліс і Емма Хеммінг познайомилися через спільних друзів. Пара оформила стосунки 21 березня 2009 року. Примітно, що на весілля були запрошені колишня дружина Вілліса Демі Мур з її чоловіком Ештоном Катчером і дітьми. 33-річна дружина Брюса влилася у велику родину так само, як свого часу Ештон.

Для Вілліса новонароджена Мейбл Рей - вже четверта дитина. У шлюбі з голлівудською актрисою Демі Мур, з якою він був одружений з 1987-го по 2000 роки, у нього народилися три дочки. Зараз старшій Румер Гленн 23 роки, середній Скаут Ляру 20 років, а молодшій Таллулі Белль 18 років.

Зараз ви читаєте новину «Брюсу Віллісу дружина народила четверту дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути