четвер, 07 червня 2012 10:01

Дочку Демі Мур і Брюса Вілліса посадили за грати

Дочку Демі Мур і Брюса Вілліса посадили за грати
Дівчину заарештували за розпивання спиртних напоїв у громадському місці Фото: paparazzi.ru

20-річна дочка голлівудських знаменитостей Демі Мур і Брюса Вілліса Скаут провела ніч за гратами. Поліція заарештувала дівчину за розпивання спиртних напоїв у громадському місці і спробу обману представників правоохоронних органів.

Як повідомляється, днями співробітники правоохоронних органів помітили 20-річну Скаут Вілліс в метро з банкою пакистанського пива в руках. Коли її попросили пред'явити документи, зірковий нащадок спробувала перехитрити охоронців закону, надавши підроблене посвідчення особистості. Проте поліцейські швиденько розкусили дівчину. В результаті Скаут Вілліс була змушена провести ніч за гратами, після чого була випущена на свободу без застави.

Мало того, що дівчину звинуватили в скоєнні адміністративного правопорушення, їй ще належить відвідати суд. Датою засідання називається 31 липня. Адвокат Скаут Вілліс спробувала виправдати дії своєї іменитої клієнтки: "Всі ми колись були в цьому віці. Я не думаю, що це злочин століття". Як відреагували на дії своєї дочки голлівудські зірки Демі Мур і Брюс Вілліс, не повідомляється.

Нагадаємо, суворі закони в Америці забороняють не тільки розпивання алкоголю в громадських місцях, але навіть носіння ємностей зі спиртним у відкритому вигляді. Також, згідно із законодавством Сполучених Штатів, особам, які не досягли 21 року, продаж спиртних напоїв заборонено.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс показав свою новонароджену дочку

Скаут ЛаРу Вілліс народилася в 1991 році - в рік виходу в світ культового фільму "Останній бойскаут" (The Last Boy Scout) c Брюсом Віллісом у головній ролі. Однак, як не дивно, настільки незвичайного імені зоряне чадо зобов'язана зовсім не цій картині, а класичному американському фільму 1962 року "Вбити пересмішника" (To Kill a Mockingbird): саме на честь центрального персонажа цієї стрічки щасливі батьки і назвали свою дитину. Скаут Вілліс рано дізналася, що таке популярність і увагу публіки, - ще до свого народження: будучи на восьмому місяці вагітності, її мати Демі Мур знялася у відвертій фотосесії для журналу Vanity Fair.

Зараз ви читаєте новину «Дочку Демі Мур і Брюса Вілліса посадили за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути