понеділок, 06 лютого 2012 09:48

Демі Мур лягла на лікування до наркоклініки

Демі Мур лягла на лікування до наркоклініки

Зірка Голлівуду Демі Мур зрозуміла, що серйозно хвора і їй не обійтися без кваліфікованої медичної допомоги - актриса прийняла рішення пройти курс реабілітації в одній з престижних клінік.

Популярна актриса Демі Мур, чиє особисте життя не обговорив тільки ледачий, після виписки з лос-анджелеського госпіталю, в який вона потрапила чи то після того, як нанюхалася "звеселяючого газу", чи то через проблеми зі здоров'ям, викликаних надмірною худобою артистки, прийняла рішення лягти в реабілітаційний центр і пройти повний курс лікування.

Уже відомо, що Демі Мур вибрала для цих цілей перевірений іншими голлівудськими зірками заклад. У клініці Cirque Lounge в штаті Юта вже встигли підлікуватися актриси Єва Мендес, Ліндсі Лохан та Мері Олсен. Знаючі люди називають цей реабілітаційний центр елітним наркодиспансером, і тут-то стає хоч трохи зрозуміло, які саме проблеми переживає Демі Мур. Відомо, що в клініці актриса проведе кілька тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики діагностували у Демі Мур анорексію та передозування "звеселяючим газом"

Між тим після виписки з лос-анжделесского госпіталю, в який Демі Мур "загриміла" після дзвінка її подруги в службу 911, актрису примудрилися відвідати обидва її колишні чоловіки - актори Ештон Катчер і Брюс Вілліс. Звичайно ж, вони прийшли не разом довідатися про здоров'я колишньої благовірної. Спочатку з'явився Катчер, а буквально через кілька годин - Вілліс. Деякі стверджують, що саме після бесіди з "міцним горішком" Демі Мур і прийняла нелегке рішення лягти до наркоклініки, щоб оговтатись. Сама Демі, втім, так само як і обидва її колишніх чоловіка, воліє не коментувати ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур лягла на лікування до наркоклініки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути