середа, 13 червня 2012 13:29

Дочка з'єднала Демі Мур і Брюса Вілліса
5

Демі Мур виглядала посвіжілою
Брюс Вілліс виглядав пересічним батьком

Популярні голлівудські актори і колишнє подружжя Демі Мур і Брюс Вілліс знову разом. Їх поєднала молодша дочка Таллула Бель Вільямс. Однак возз'єднання зоряної пари тривало лише протягом випускного вечора їхньої дочки.

Настільки знаменна подія в житті Таллули Бель Вільямс не могла не з'єднати, нехай і на деякий час, голлівудських зірок і колись подружжя Демі Мур і Брюса Вілліса. Крім них на урочистості були присутні й інші дочки пари: Румер Гленн і Скаут Лару. Возз'єднане сімейство виглядало настільки гармонійно, немов між ними і не було ніякоя відстані.

Посвіжіла після реабілітаційної клініки, де лікувалася в результаті нервового потрясіння, викликаного розставанням з її третім чоловіком Ештоном Катчером, Демі Мур виглядала мило в чорній сукні по фігурі і світлих туфлях без підборів. Брюс Вілліс відповідав: він вибрав бежеві штани і блакитну сорочку навипуск. Голлівудська знаменитість виглядав пересічним американським батьком і запросто спілкувався з батьками випускників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочку Демі Мур і Брюса Вілліса посадили за грати

Сімейство виглядало на диво щасливо, і навіть нещодавній інцидент з іншого донькою Демі і Брюса, Скаут Лару, був абсолютно забутий. Нагадаємо, днями співробітники правоохоронних органів помітили 20-річну Скаут Вілліс в метро з банкою пакистанського пива в руках. Коли її попросили пред'явити документи, зірковий нащадок спробувала перехитрити охоронців закону, надавши підроблене посвідчення особистості. Проте поліцейські швиденько розкусили дівчину. В результаті Скаут Вілліс була змушена провести ніч за гратами, після чого була випущена на свободу без застави.

Мало того, що дівчину звинуватили в скоєнні адміністративного правопорушення, їй ще належить відвідати суд. Датою засідання називається 31 липня. Адвокат Скаут Вілліс спробувала виправдати дії своєї іменитої клієнтки: "Всі ми колись були в цьому віці. Я не думаю, що це злочин століття". Судячи з гармонії, яку демонстрували Демі, Брюс та їхні дочки, батьки не надали великого значення інциденту.

Зараз ви читаєте новину «Дочка з'єднала Демі Мур і Брюса Вілліса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути