Ексклюзиви
пʼятниця, 01 червня 2012 13:49

Демі Мур і Ештон Катчер розлучаться до кінця року

Демі Мур і Ештон Катчер розлучаться до кінця року
Зірки розірвуть стосунки у листопаді Фото: segodnya.ua

Голлівудські актори і поки що подружжя Демі Мур і Ештон Катчер все ж збираються розлучитися. Знаменитості стануть вільними вже до кінця цього року.

Не встигли численні шанувальники Демі Мур і Ештона Катчера як слід порадіти новині про те, що подружжя примирилося, як з'явилася інформація зі спростуванням: Мур і Катчер все ж таки вирішили розлучитися.

Нагадаємо, днями Демі Мур і Ештон Катчер зустрілися на дні народження у спільного друга, каббалістського рабина Ієхуди Берга. Як заявили очевидці, там сталося буквально емоційне возз'єднання Катчера і Мур. Свідки стверджували, що Ештон і Демі обнялися і не відпускали один одного як мінімум 60 секунд. Мало того, зірка комедійного серіалу "Два з половиною чоловіки" виступив з досить виразною промовою, в якій зізнався, що наламав дров.

Останнім свідченням, що подружжя пішло на примирення, стало те, що Ештон Катчер буквально зі сльозами на очах заявив: "В минулому році я зробив жахливу помилку". Його голос тремтів, а після виступу голлівудський актор навіть розридався. Публіка не залишилася байдужою до такого вибуху емоцій. Зал зааплодував, а шокована Демі Мур, за твердженням свідків зворушливої сцени, навіть відкрила рот від подиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур і Ештон Катчер готові до примирення

Однак, як з'ясувалося, настільки бурхливий прояв емоцій Катчера ніяк не позначився на його стосунках з Мур. За словами обізнаної особи, обидва актори вважають, що дружня бесіда - це нормальний стиль спілкування двох людей, яких колись пов'язували близькі стосунки. Про те ж, щоб почати все спочатку, і мови бути не може. "Ештон назавжди залишиться частиною життя Демі і дівчаток (дочок Румер, Скаут і Талули). Ештон завжди буде підтримувати свою колишню дружину, але зараз настав час рухатися далі", - цитує близького друга Мур і Катчера StarHit.

Крім цього, стало відомо, коли, нарешті, відбудеться офіційне розлучення Демі Мур і Ештона Катчера. Голлівудські знаменитості стануть вільними вже до кінця цього року, а саме: в листопаді. Поки ж Демі вчиться жити без чоловіка і з головою поринула в роботу, а Ештон продовжує зніматися в різних картинах і фліртувати з жінками.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур і Ештон Катчер розлучаться до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути