Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2012 11:50

Зустріч з Брюсом Віллісом перевернула життя Анни Сєдокової

Зустріч з Брюсом Віллісом перевернула життя Анни Сєдокової
Співачка вже не хоче бути актрисою Фото: ИТАР-ТАСС

Зустріч популярної виконавиці, колишньої вокалістки дівочого колективу "ВІА Гра" Анни Сєдокової з відомим голлівудським актором, "міцним горішком", Брюсом Віллісом буквально змінила життя артистки. Сєдокова більше не хоче бути актрисою, а Вілліса вважає найбільш нещасною і заляканою людиною на світі.

Про своє бажання стати актрисою Анна Сєдокова заявила нещодавно. Нагадаємо, артистка вирішила не зупинятися на ролі дружини героя Дмитра Дюжева в комедії "Вагітний" і навіть поступила в акторську школу в Лос-Анджелесі, яка якраз знаходиться неподалік від її будинку. Там вона вдосконалювала мову і готувалася до нової грандіозної ролі. Справа в тому, що артистка пройшла проби у голлівудського режисера Джеймса Кемерона. Однак що саме за роль їй дісталася, Сєдокова воліла не розповідати.

Проте днями співачка передумала бути актрисою. Всьому причиною виявилася зустріч з голлівудським актором Брюсом Віллісом. Виявилося, в житті він зовсім не такий, яким здається на екрані і на знімках папараці. Про це відкриття зі своїми численними шанувальниками поділилася Сєдокова за допомогою мікроблога, де написала: "Після зустрічі і розмови з Брюсом Віллісом я більше не хочу бути актрисою. Це найсумніша і найбільш залякана людина на землі".

Артистка серйозно задумалася про акторську кар'єру і, мабуть, прийшла до висновку, що не готова до подібних жертв. Сєдокова поділилася своїми міркуваннями з фанатами: "За весь час мого життя в Америці, я не зустріла жодного актора, який реально кайфує від свого життя. Постійне самокопання і Познання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова під час зйомок кліпу отримала тепловий удар

Співачка зазначила: "Щоб бути хорошим актором, треба постійно плавати в ..., яке є в тобі. Діставати його, пестити і леліяти. Сумніватися, мучитися муками". Сєдокова продовжила міркування: "Прожити своє життя ось так? Я вдячна Богові за те, що у мене є моя музика. Що я можу творити, що моя доля не залежить від кастинг директорів і агентів, наймерзенніших і найбільш слизьких людей в Голівуді))) Гонорари не приносять щастя! Щастя приносить саме життя!!!"

Зараз ви читаєте новину «Зустріч з Брюсом Віллісом перевернула життя Анни Сєдокової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути