Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 15:18

Анна Сєдокова буде зніматися у Джеймса Кемерона

Анна Сєдокова буде зніматися у Джеймса Кемерона
Співачка готується до грандіозної ролі Фото: annasedokova.com

Відома виконавиця і колишня солістка дівочого колективу "ВІА Гра" Анна Сєдокова змогла звернути на себе увагу самого Джеймса Кемерона. Режисер "Титаніка" і "Аватара" запросив співачку в свій новий проект.

Як з'ясувалося, зараз іменитий режисер Джеймс Кемерон готується до свого нового фільму і одну з ролей він запропонував виконавиці Ганні Сєдоковій. Щоб не вдарити в бруд обличчям перед закордонним метром кіно, Аня вступила в акторську школу в Лос-Анджелесі, яка саме знаходиться недалеко від її будинку. Там вона удосконалює мову і готується до нової грандіозної ролі.

Сама Сєдокова настільки приголомшена і щаслива, що не знає, як реагувати. За словами самої виконавиці, друзі в усьому її підтримують. "Я дуже рада, що успішно пройшла проби у Кемерона, це справжнє щастя - зніматися у такого легендарного режисера. Мої друзі в один голос кажуть мені, що я легко зможу затьмарити в Голлівуді саму Меган Фокс", - поділилася щасливою новиною Анна Сєдокова.

Ази акторської професії популярна співачка осягає під чітким керівництвом свого викладача, відомого актора і режисера Ентоні Хопкінса. Зірка фільму "Мовчання ягнят" і популярна виконавиця дуже подружилися і навіть думають про спільну участь в якому-небудь голлівудському фільмі. Однак Сєдокова примудряється поєднувати не тільки навчання і кіно, а й музику. Артистка відзначила, що в неї і думки немає кидати кар'єру співачки, вона лише трохи відсуне її на другий план.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Ганни Сєдокової не хоче вимовляти слово "папа"

До слова, співпраця з Джеймсом Кемероном не перший досвід Сєдокової в кіно. Анна успішно знялася в комедійному фільмі "Вагітний", де зіграла дружину головного героя, чию роль виконав популярний актор Дмитро Дюжев.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова буде зніматися у Джеймса Кемерона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути