понеділок, 24 жовтня 2011 18:04

Анна Сєдокова розповіла, як вона відновлюється після пологів

Анна Сєдокова розповіла, як вона відновлюється після пологів

Після народження другої дочки Моніки Анна Сєдокова майже відразу з'явилася на публіці світських заходів. Через невеликий час стала телеведучою проекту "Подіум" MTV. У стислі терміни Сєдоковій вдалося скинути зайві кіло, але роботу над собою артистка не припиняє.

"Я дійсно відновлююся після пологів, - розповіла співачка. - У принципі, все проходить вдало. Абсолютно задоволена своїм тілом. Багато хто говорить, що я стала більш жіночною, хтось каже - краще. Я намагаюся не їсти шкідливі продукти і правильно займатися спортом. Люблю здорову, багату на мінерали, вітаміни та інші приємності для організму їжу. Дуже люблю обіди, так як в них можна їсти все, що захочеш. Якщо говорити більш конкретно, віддаю перевагу італійській, японській, китайській кухні. Та й взагалі люблю все, щоб було смачно!"

За словами співачки, за ті роки, які пройшли відтоді, як вона виступала в поп-групі "ВІА Гра", вона досить сильно змінилася.

"У складі "ВІА Гри" я була досить недосвідченою. Погано розбиралася в людях. Адже тільки починала свою історію життя. Минуло практично сім років, і я стала зовсім іншою. Мені іноді здається, що я прожила кілька життів! І це, зокрема, одне з них. Стержень в мені залишився все той же, але додалися якісь знання".

Нещодавно Анна записала нову композицію "Космос" і сподівається, що її шанувальникам і широкій публіці пісня сподобається.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова розповіла, як вона відновлюється після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути