середа, 21 листопада 2012 12:14

На Анну Сєдокову накричав Брюс Вілліс

На Анну Сєдокову накричав Брюс Вілліс
Співачка більше не хоче бути актрисою Фото: glamurchik.tochka.net

Анна Сєдокова дуже сувора мама. Про це співачка, яка живе і в Америці, і в Україні, і в Росії, розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"І слава Богу діти поки що мене слухаються. Взагалі діти в Америці зовсім інші. Вони набагато розвиненіші, ніж наші діти. Наприклад канал Disney, який йде цілодобово, показує з одинадцятої ранку до дев'ятої вечора дитячі фільми, де грають діти. Але ці діти семирічні вже грають в любов справжню, вони вже зустрічаються. І все, що там відбувається в цих фільмах, все засновано на стосунках між хлопцями і дівчатами. І якщо у нас у сім років ще дивляться "Простоквашино", то у них у вісім років уже дивляться про стосунки", - підкреслила вона.

Знаменитість розповіла про нездорове бажання американців зробити зі своїх дітей акторів.

"Це якесь суцільне божевілля. Кожна людина, у якої є дитина, вважає належним відправити її на навчання. Це просто катастрофа. Дитина змінюється, стає більш якоюсь дорослою, в дуже поганому напрямку. Тисячі дітей, які думають тільки про свою зовнішності. Батьки готові на все. Вони готові привезти дитину невідомо куди, в невідомо яке місце, їхати з Сан-Дієго п'ять годин в Лос-Анджелес за $50 тільки заради того, щоб показали дитину по телевізору. Батьки сходять з розуму, батьки реалізують якісь свої комплекси. Я абсолютно впевнена, що дітям це не потрібно", - зазначила Сєдокова.

Співачка також розповіла про свій невдалий досвід проходження кастингу.

"Я мала зніматися в новому фільмі Адама Сендлера. Вони шукали якусь зірку, яка буде з Росії. Я повинні була грати місіс Фокс. Вона танцівниця в трико. Я пам'ятаю чітко момент, коли я приходжу в цьому танцювальному трико, дивлюся по сторонам і бачу двадцять дівчаток в точно таких же трико. Плюс кастинг-директор дивиться на тебе як на нікчемність. Історія була цікава, тому що відразу після цього ми поїхали до Адама Сендлера в офіс, я познайомилася з Адамом, він сказав, що я ідеально підходжу, що краще за мене немає. Ну і звичайно ж на наступний день зникли", - поділилася вона.

Співачка зізналася, що коли приїхала в Лос-Анджелес, хотіла стати актрисою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес прислала Анні Сєдоковій подарунок

"Думаю, я зараз буду грати, як добре, зараз у мене все вийде. А потім я почала знайомиться ближче з акторами і зрозуміла, що це найбільш нещасні в світі люди. Коли я зустрічаю Брюса Вілліса, який сидить за сусіднім столиком і вранці снідає в Нью-Йорку у великому закладі. Незручно якось підійти, але я його щиро люблю. Я йому скручую трояндочку із серветки, простягаю її і кажу: "Це Вам". А він такий: "Мені цього не потрібно. Я сказав заберіть!". Причому що я до нього не клеюсь. І він з такою ненавистю дивиться на оточуючих людей. Якщо навіть Брюс Вілліс настільки нещасний в своєму житті, то що вже говорити про мене. У мене прекрасна професія, яку я люблю. А актор завжди залежить від думки режисера, який говорить: "Ти нікчема! Ти ніхто і ти ніщо!". Це не для мене", - зазначила Сєдокова.

Зараз ви читаєте новину «На Анну Сєдокову накричав Брюс Вілліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути