вівторок, 20 листопада 2012 15:04

Дженніфер Лопес прислала Анні Сєдоковій подарунок

Дженніфер Лопес прислала Анні Сєдоковій подарунок
Екс-"ВІА Гра" назвала це найважчим досвідом Фото: facebook.com

Анна Сєдокова пройшла великий і жорстокий кастинг, щоб співати на розігріві у Дженніфер Лопес. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми складали великий лист з 25 посиланнями на всі наші відео, ми робили повністю концертне відео, ми відправляли менеджменту всі дані про нас. І після великого і жорстокого, я гадаю, відбору, після якого мене зненавиділи всі російські та українські артисти, менеджмент вибрав нас. І мені дуже приємно, що ми залишилися друзями. Я не скажу, що прям ми будемо ходити один до одного в гості. Але те, що вона знає моє ім'я - це вже круто", - підкреслила Сєдокова.

Співачка також розповіла, як їй віддячила Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова на межі розлучення - ЗМІ

"Ми в перший день прийшли, подарували Дженніфер величезний букет. Я підходжу до неї, кажу: "Добрий день. Дженніфер, спасибі велике, що ми сьогодні з Вами". Вона каже: "Ти мені кажеш спасибі? Я тобі повинна говорити спасибі". Мені дуже сподобалося. І на наступний день, коли ми виступали на другому концерті, до мене підійшов її асистент і говорить: "Нам потрібна твоя домашня адреса. Дженніфер хоче відправити тобі подарунок". І Дженніфер Лопес передала мені величезну пляшку шампанського, власноручно розписавшись: "Анна. Найкращі побажання. Дженніфер Лопес". І ще величезний букет квітів. І вже третій раз, коли ми в Києві бачилися, ми ще раз подякували одна одній. І, напевно, це мій найбільш приємний досвід, але одночасно найважчий", - зазначила екс-"ВІА Гра".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес прислала Анні Сєдоковій подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути