вівторок, 05 лютого 2013 11:48

Брюс Вілліс зацілував молоду дружину на червоній доріжці
5

Фото: Фото: Reuters

Брюс Вілліс на прем'єрі бойовика "Міцний горішок - 5" у столиці Німеччини довів, що в душі він невиправний романтик. На червоній килимовій доріжці актор з'явився в компанії дружини Емми Вілліс і продемонстрував любов і ніжність з великої літери.

В наступному місяці 57-річний Брюс і 34-річна Емма відзначать четверту річницю з дня весілля. Але теорія про те, що "любов живе три роки", явно не про них.

Напередодні пара представляла нову картину Вілліса в берлінському кінотеатрі Cinestar. Актор приїхав в елегантному сірому костюмі, світло-сірій сорочці і сріблястій краватці, а його дружина вибрала стильну сукню з басками з досить відвертим декольте як в області грудей, так і спини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брюс Вілліс подарував гірськолижний курорт

Пара продемонструвала на прем'єрі не тільки гарний смак, але і почуття. Брюс і Ема дивилися один на одного з ніжністю і в один прекрасний момент пристрасно поцілувалися перед публікою. Дуже символічно, якщо врахувати, що в прокат новий фільм планується випустити в День закоханих - 14 лютого. В Україні він теж виходить в цей день.

Нагадаємо, за сюжетом герой Вілліса бравий старина МакКлейн приїжджає в Росію, щоб визволити з в'язниці свого сина Джека. Хлопчина необачно вступив в "конфлікт із місцевими силовиками", і головному героєві необхідно витягнути спадкоємця з російської в'язниці і паралельно розібратися з бандою міжнародних терористів, що задумали підкорити світ і зруйнувати основи демократії. У картині знялася російська актриса Юлія Снігірь, якій дісталася роль хитрої шпигунки і помічниці ворога головного героя.

В даний час пара Вілліс ростить дитину Мейбел Рей Вілліс, якій у квітні виповниться рік. Брюс намагається бути максимально дбайливим татом.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс зацілував молоду дружину на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути