понеділок, 27 серпня 2012 15:33

Брюс Вілліс насолоджується батьківством

Голлівудський актор Брюс Вілліс завжди намагався поєднувати кар'єру з турботою про дітей. І не дивно, що зараз 57-річна зірка проявляє себе дуже турботливим татком. Брюс із задоволенням гуляє з малятком Мейбел Рей Вілліс і не обділяє увагою свою дружину Емму.

У Мережі з'явилися знімки щасливого сімейства Вілліс під час прогулянки по Медісон-авеню. Брюс і його дружина відправилися на шопінг по бутіках і прихопили з собою п'ятимісячну донечку.

Варто відзначити, що особливого клопоту Мейбел батькам не доставляла. Поки її мама приміряла нові модні вбрання, крихітка спокійно дрімала в колясці або агукала зі своїм татом.

Вілліс же був безперечно радий довгоочікуваному сімейному відпочинку. Адже зараз у знаменитості дуже напружений робочий графік. Він тільки недавно "відстрілявся" на промоушен-турі бойовика "Нестримні-2". А вже на початку вересня в прокат виходить картина "Серед білого дня", і в кінці наступного місяця Брюс представлятиме фільм "Петля часу".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс показав свою новонароджену дочку

У стрічці "Серед білого дня" Вілліс зіграв батька головного героя. У картині порушена одвічна проблема взаємин батьків і дітей, тому актор погодився зіграти без зайвих роздумів. А в нещодавньому інтерв'ю пояснив, що намагається чергувати зйомки в бойовиках і комедіях, щоб постійно тримати себе в тонусі.

"Намагатися розсмішити людей так само важко, як і зніматися в бойовиках, розмахувати зброєю і показувати чудеса рукопашного бою. Необхідно прожити сцену, а не просто її зіграти, щоб глядачі повірили в твої емоції, - говорить Брюс. - Адже якщо ти потрапив в епіцентр катастрофи або життєвої кризи, вихід з неї вимагає мужності. Багато хто вважає, що з моїм досвідом зніматися в бойовиках легко. А для мене кожен фільм - нове випробування: чи зможу я достовірно зіграти, переконати аудиторію в історії? Більш того, чи можу я розсмішити дітей і дружину? Ось що важливо!"

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс насолоджується батьківством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути