четвер, 14 червня 2012 10:44

"Більше року бути в цивільному шлюбі з Френсісом не хочу" - переможниця "Холостяка"
9

Фото: Фото надані прес-службою каналу СТБ

Переможниця шоу "Холостяк-2" Олена Ряснова нещодавно відмітила день народження. Їй виповнилося 25 років.

Що подарував вам Френсіс?

- З самого ранку приніс величезний букет троянд із натяком: "Ти ще не розлюбила троянди?" (на шоу Френсіс дарував троянду дівчині, яка залишалась боротися за його серце далі, - ред.). Він же спеціально їх купив з приколом. Його мама подарувала мені купу всяких штучок. Наприклад, мило ручної роботи, брелочки. І все це було запаковано як окремий подарунок. Я, як мала дитина, зранку все це розпаковувала.

Як сприйняла вас мати Френсіса, Ольга Романова?

- В нас дуже добрі стосунки. Френсіс відразу сказав, що я з його мамою "спелась". Він бачить, як я заправляю ліжко, а потім каже: "Я зрозумів, чого я боюсь. Ти точна копія моєї мами". Вона як і я дуже любить чистоту.

Що було найважчим на проекті для вас?

- Закрити очі на інших дівчат. Я ревнувала Френсіса, коли він ходив на побачення з іншими. Найважче було пережити поцілунки та обійми. І те, що дівчата вічно пліткували то про нього, то про самих дівчат. Я не люблю такого. Мені більше подобається, коли є факти і аргументи якісь, а не просто "бла-бла-бла".

Після закінчення проекту четвертий місяць живемо разом. Але більше року бути в цивільному шлюбі не хочу. Якщо є любов, треба розписатися. З Френсісом дуже легко, він і пропилососити може, і їсти приготувати. І він не такий як наші українські чоловіки. Якщо в нас якісь сварки, він не буде кричати, а просто скаже: "Давай про це поговоримо" або "Все добре, бо я тебе люблю і я поряд". А наші тільки нерви можуть тріпати.

Ще Френсіс абсолютно земний. Йому не треба подавати "Бентлі" до під'їзду. Він нормально їздить на метро і автобусі.

Розкажіть про себе трохи. Якою ви були в дитинстві?

- Я була дуже буйною дитиною і до такої міри, що батьки не знали, що зі мною робити взагалі. Я обривала всі штори в будинку, лазила по турніках, по деревах, з яких падала. В мене завжди були подряпані коліна і розбиті лікті. Дружила в основному з хлопцями і в ляльки не грала. Завжди хотіла, щоб мені дарували машинки і вертольотики.

А от в школі була дуже тихою і спокійною. Навіть коли знала відповідь на питання — боялася підняти руку, щоб відповісти. Таке було до сьомого класу. Досі не знаю, чому так було. У дворі такий розбійник, а в школі вся скута і скромна.

На проекті спливла історія, як ви колись угнали машину з друзями.

- Я взагалі про це не хочу говорити, бо не хочу, аби хтось брав з мене приклад. Мені зараз "Вконтакті" пишуть: "О, ти така крута, угнала машину. Я теж так хочу". Я відписую: "Ви що? Вчіться, розвивайтесь і займайтесь спортом. Такого робити не можна".

А що сталося у сьомому класі, коли ви змінилися?

- Я почала вчитися на "відмінно". Подумала, що зможу це зробити і зробила. Сиділа над книжками цілодобово і таки закінчила школу на золоту медаль. Потім вступила на економіку, але трохи подумала і вирішила, що для мене це буде залегко і перевелася на енергоменеджмент. Тобто стала вчити ті науки, які в школі просто ненавиділа. Фізику, наприклад. Мені і це вдалося. Зараз я енергоменеджер в запорізькій компанії "Екологічні системи" і є випусковим редактором журналу "Теплові насоси". Паралельно пишу дисертацію по енергетиці.

Зараз ви читаєте новину «"Більше року бути в цивільному шлюбі з Френсісом не хочу" - переможниця "Холостяка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути