середа, 21 листопада 2018 12:26

Барі Алібасов одружився із 80-річною актрисою: з'явилося перше відео

У мережі з'явилися перші відео після весілля російського артиста Барі Алібасова та російської актриси Лідії Федосеєвої-Шукшиної. Пара побралася 20 листопада.

 
Фото: НТВ

Незважаючи на те, що артисти не розголошували подію, ролики, що підтверджують їхній шлюб, уже з'явилися в мережі. За день до церемонії "молодят" привітав гурт "На-На", керівником якої є Алібасов, повідомляє НТВ.

"На концерті в Санкт-Петербурзі гурт "На-На" привітав Барі Алібасова та Лідію Федосеєву-Шукшину зі шлюбом! Під гучні оплески глядачі скандували їхні імена та приєдналися до наших найкращих побажань", — написали на офіційній сторінці гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Для 71-річного Алібасова і 80-річної Федосеєвої-Шукшиної цей шлюб не перший. Музикант раніше був одружений 5 разів, актриса виходила заміж 6 разів.

 
Фото: НТВ

Церемонія одруження Федосеєвої-Шукшиної та Барі Алібасова відбулася у Кутузовському відділі РАГСу Москви таємно від їхніх знайомих і друзів. Стосунки між артистами зав'язалися ще 1995-го, але за кілька років пара розпалася. Однак їм вдалося зберегти дружній зв'язок. Зрештою Алібасов і Федосєєва-Шукшина знову зійшлися та узаконили свої стосунки.

Барі Алібасов — творець і незмінний керівник російського поп-гурту "На-На". 2019-го колектив відзначить 30 років на сцені.

Лідія Федосєєва-Шукшина — народна артистка РРФСР, відома за ролями у таких фільмах, як "Пічки-лавочки", "Вони воювали за Батьківщину", "12 стільців" та інші. Її другим чоловіком був радянський актор і письменник Василь Шукшин.

Зараз ви читаєте новину «Барі Алібасов одружився із 80-річною актрисою: з'явилося перше відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути