понеділок, 09 липня 2012 13:00

"Ясно, що заради піару я з цією жінкою" - Дмитро Шепелєв про роман з Жанною Фріске

"Ясно, що заради піару я з цією жінкою" - Дмитро Шепелєв про роман з Жанною Фріске
Ці слова телеведучий промовив досить саркастично Фото: РИА Новости

Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв вперше прокоментував свій роман із зіркою російського шоу-бізнесу, Жанною Фріске. В даний час співачка чекає на народження первістка.

Про цей роман говорили цілий рік. Здавалося б, весілля зірок не за горами. Однак все несподівано закінчилося. "Тепер ми просто друзі!" - розповідала Жанна Фріске на нещодавньому Московському кінофестивалі.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що причина розставання пари в тому, що 29-річний Шепелєв не побажав вести 38-річну Фріске, яка давно мріє про сім'ю та дітей, під вінець. Нарешті, і сам телеведучий вирішив розставити всі крапки над "i".

"Звичайно, ясно, що заради піару я з цією жінкою. Звичайно, піар чистої води", - цитує Дмитра Шепелєва "Собеседник". Втім, ці слова були вимовлені досить саркастично, що тільки додає інтриги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске боїться, що помітять її вагітність

Нагадаємо, не так давно Жанна пішла з популярного шоу "Канікули в Мексиці". Кажуть, що артистка не може працювати через острах, що учасники помітять її цікавий стан. Тому Фріске вирішила піти на крайній крок - пожертвувати кар'єрою заради збереження таємниці. Адже сама виконавиця не раз говорила, що готова засунути роботу заради дитини.

"Я дуже хочу народити дитину. Напевно, тоді на моїй кар'єрі буде поставлено хрест, так як поєднувати сцену і виховання дитини - це не для мене", - заявила артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Ясно, що заради піару я з цією жінкою" - Дмитро Шепелєв про роман з Жанною Фріске». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути