пʼятниця, 18 травня 2012 09:37

Жанна Фріске вагітна і зібралася заміж за Дмитра Шепелєва

Жанна Фріске вагітна і зібралася заміж за Дмитра Шепелєва
Весілля хочуть зіграти 12.12.12 Фото: ИТАР-ТАСС

Відома виконавиця і телеведуча реаліті-шоу "Канікули в Мексиці" Жанна Фріске прийняла пропозицію руки і серця від ведучого розважального шоу "Надбання республіки" Дмитра Шепелєва. Крім цього, за чутками, артистка чекає на дитину.

Нібито телеведучий зробив їй пропозицію руки і серця, не встоявши перед красою артистки. За деякими даними, весілля пара зіграє 12.12.12 і святкова церемонія відбудеться в особняку Фріске в Майамі, де їй з 29-річним Шепелєвим вдасться сховатися від всюдисущих папараці. При цьому права на фото і відеозйомку Жанна Фріске вже продала глянцевому російському виданню, назва якого поки не повідомляється.

Крім того, повідомляється, ніби Жанна знаходиться в цікавому стані. Злі язики припускають, що саме цей аспект і став причиною термінового і таємного весілля артистки та її бойфренда. Проте сама Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв зберігають гробове мовчання щодо цієї інформації.

Нагадаємо, зовсім нещодавно Жанна Фріске перестала приховувати свої стосунки з телеведучим Дмитром Шепелєвим. Як з'ясувалося, телеведучий зачастив літати до Мексики. Злі язики відразу ж помітили, що зараз там повним ходом йдуть зйомки реаліті-шоу, яке веде Жанна Фріске. Самі зірки відмовлялися коментувати свої стосунки, однак світські хронікери самі докопалися до істини - між Фріске і Шепелєвим дійсно роман. Це стало зрозуміло з блогів знаменитостей, де закохані обмінюються ніжними і зворушливими повідомленнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске закрутила роман з Дмитром Шепелєвим

Крім того, несподівано роман Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва підтвердив його співведучий по музичній програмі "Надбання республіки" Юрій Ніколаєв. В одному з інтерв'ю він розповів: "Я сидів поруч і спостерігав за ними. Мене, людину досвідченого, не обдуриш - вони не були схожі на пару, яка хоче створити видимість стосунків. Жанна з Дімою, навпаки, намагалися приховати почуття, але це погано виходило. Я відразу відчув їхню непідробну зацікавленість і потяг один до одного". Більше того, Юрій Ніколаєв повідомив, що Шепелєв сильно змінився: "Не розлучається з телефоном, постійно пише Жанні есемески. Він став дуже турботливим, пізно вночі після довгих зйомок мчить в цілодобові магазини, щоб купити їжу собакам Фріске".

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске вагітна і зібралася заміж за Дмитра Шепелєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути