пʼятниця, 26 листопада 2010 15:47

Жанна Фріске привезла з Америка 100 кг одягу

Жанна Фріске привезла з Америка 100 кг одягу

Жанна Фріске ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом. Співачка знає, який одяг вдягти, прийняти позу, які жести пасують їй найбільше. Завдяки цьому на всіх знімках і відео вона виглядає майже бездоганно, викликаючи захоплення чоловіків і заздрість жінок.

І як у будь-якої сучасної модниці, у Жанни є пристрасть - шопінг.

"Від шопінгу, на мій погляд, втомитися неможливо, якщо, звісно, робити це з настроєм. Якщо я налаштована на шопінг, то стаю абсолютно крейзі - можу ходити по магазинах з ранку до ночі", - зізналася артистка.

Знаходячись місяць в Америці, Фріске із задоволенням займалася улюбленою справою. В результаті додому вона поверталася з багажем вагою 100 кілограмів. Артистка зізнається, що головний її фетиш - це взуття.

"Мені здається, всі жінки діляться на тих, хто більше любить взуття, і тих, хто колекціонує сумки, - пояснила вона журналу OK!. - А до білизни ставлюсь спокійно, тому що ношу тільки один предмет цього одягу, вдягати верхню частину у мене не виходить. І я заздрю дівчаткам, які уміють носити панчохи, пояс. Це так жіночно!"

Найсексуальнішими місцями у жінки Жанна вважає щиколотки, зап'ястя, шию і потилицю. Свій гардероб вона підбирає виходячи з цих уявлень.

"Мені здається, найсексуальніший предмет гардероба - водолазка: начебто все закриває, але при цьому все підкреслює. Але тут теж потрібно не помилитися з вибором кольору", - говорить зірка.

Улюблений колір Жанни - чорний, вона вважає його найсексуальнішим.

"Ще я люблю білий і фіолетовий - колір божевільних. Білий - мій улюблений колір влітку. Але його теж потрібно уміти носити", - ділиться своїми секретами Фріске.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске привезла з Америка 100 кг одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути