пʼятниця, 23 березня 2012 17:51

Жанна Фріске в Мексиці гуляє по кладовищах

Жанна Фріске в Мексиці гуляє по кладовищах
Фріске знаходиться на зйомках в Мексиці Фото: http://www.dailyshow.ru

Популярна телеведуча і виконавиця Жанна Фріске зараз знаходиться на зйомках в Мексиці. Артистка зізналася, що любить гуляти по місцевих кладовищ.

Днями Мексика стала жертвою сильного землетрусу, за силою який може зрівнятися тільки з тим, що був в останній раз 27 років тому. Стихійне лихо зруйнувало тисячі будівель, десятки тисяч мексиканців в паніці залишили свої будинки. Коли новина дійшла до численних шанувальників таланту Жанни Фріске, яка тоді перебувала в цій країні, вони серйозно захвилювалися.

Однак популярна артистка швидко заспокоїла їх, повідомивши, що з нею все гаразд, а епіцентр землетрусу був далеко від місця зйомок, на яких була задіяна Жанна. Однак мексиканці досить швидко оговталися після нещастя. Як з'ясувалося, жителі Мексики ставляться до катастроф і навіть смерті філософськи. Для корінних мексиканців смерть - не трагедія, а початок нового життя. Похорон - це свято, коли всі жителі села збираються разом і проводжають померлу людину в кращий світ. Тому кладовища там дуже барвисті і веселі.

Більш того, мексиканські кладовища так зачарували Жанну Фріске, що вона час від часу заїжджає по ним прогулятися. "Могили тут пофарбовані у яскраві кольори - білий, блакитний, синій, жовтий ... І завжди прикрашені свіжими квітами!" - захопилася знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске зав'язує зі співом заради телебачення

Як з'ясувалося, з тієї ж причини в Мексиці так популярні сувеніри у вигляді черепів і скелетів - вони символізують щасливе загробне життя. Так, поруч з віллою, де проходять зйомки, знаходиться улюблена сувенірна крамниця Фріске, в якій телеведуча вже встигла купити собі кілька штучок, повідомила прес-служба артистки.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске в Мексиці гуляє по кладовищах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути