середа, 15 червня 2011 15:29

Жанна Фріске зав'язує зі співом заради телебачення

Жанна Фріске зав'язує зі співом заради телебачення

Російська співачка Жанна Фріске призупинила кар'єру співачки на невизначений термін. Артистка вирішила стати телеведучою.

У зв'язку з цим компанія GRO studio на чолі з продюсером Жанни Андрієм Грозним представляє експериментальний проект під робочою назвою Janna Project.

Як йдеться в офіційному повідомленні продюсерського центру, суть новаторського експерименту полягає в "інсталяції у вже готовий проект нового виконавця - талановиту, поки ще нікому невідому молоду співачку Катю Баженову".

Вже зараз йде запис на студії пісень молодої артистки, яка прийшла на заміну Фріске, підготовка до зйомок, репетиція з музикантами і танцювальною групою. Весь процес становлення нової зірки буде зафіксований на відео і викладений в Інтернет.

"За допомогою преси, телебачення та Інтернету, ми покажемо і розповімо про кожен робочий момент. Глядачі, беручи участь у голосуваннях і залишаючи свої коментарі, фактично стануть співпродюсером даного проекту", - написано в повідомленні.

Нагадаємо, артистка почала творчу кар'єру в 1996 році в складі дівочого колективу "Блестящие". У 2003 році співачка брала участь у четвертому сезоні реаліті-шоу "Останній герой", в якому дійшла до фіналу. Повернувшись з острова, Фріске заявила, що йде з групи і починає сольну кар'єру.

У 2005 році Жанна стала учасницею п'ятого сезону "Останнього героя". Потім один за одним пішли й інші проекти: "Серце Африки", "Імперія", "Цирк із зірками" тощо. Восени 2005 року співачка презентувала публіці свій дебютний сольний альбом "Жанна". Саундпродюсером диску виступили композитор і продюсер співачки Андрій Грозний і Сергій Харута. У 2008 році Фріске взяла участь в проекті "Льодовиковий період", де каталася з фігуристами Віталієм Новіковим і Максимом Мариніним.

У 2004 році на екрани вийшов перший фільм за участю артистки - екранізація фантастичного роману Сергія Лук'яненка "Нічна варта". У 2010 року глядачі побачили картину "Про що говорять чоловіки", де у Жанни була епізодична роль. Також співачці дісталася головна роль у детективі "Хто я?".

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске зав'язує зі співом заради телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути