вівторок, 03 квітня 2012 13:06

Жанна Фріске закрутила роман з Дмитром Шепелєвим

Жанна Фріске закрутила роман з Дмитром Шепелєвим
Знаменитостям важко приховувати свої почуття Фото: РИА Новости

Відома виконавиця і телеведуча Жанна Фріске перестала приховувати свої стосунки з телеведучим Дмитром Шепелєвим. Парочка відкрито обмінюється любовними записами в соціальних мережах.

Як з'ясувалося, телеведучий музичної програми "ДОстояние РЕспублики" Дмитро Шепелєв зачастив літати до Мексики. Злі язики відразу ж помітили, що зараз там повним ходом йдуть зйомки реаліті-шоу, яке веде Жанна Фріске. Одразу ж з новою силою почали обговорювати чутки про стосунки між знаменитостями.

Самі зірки відмовляються коментувати свої стосунки, однак світські хронікери самі докопалися до істини - між Фріске і Шепелєвим дійсно роман. Це зрозуміло з блогів знаменитостей.

StarHit цитує запис Жанни Фріске, який вона зробила на початку березня: "Рідний! Вітаю тебе з нашим маленьким святом! Дев'ять місяців з того дня, як ти став моїм чоловіком! Уже дев'ять місяців, я шалено щаслива з тобою, ти мій :)" Шепелєв недовго мовчав з відповіддю: "Кохана, я тебе люблю! Ти - моє життя! Тебе з нашим святом! З мене належить. Усе найголовніше я вже сказав! Обожнюю тебе, малиш!"

Злі язики стверджують, що це не більше ніж піар. Але несподівано роман Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва підтвердив його співведучий по музичному шоу "ДОстояние РЕспублики" Юрій Ніколаєв: "За пару місяців до церемонії вручення премії журналу GQ "Людина року", який проходив 21 вересня 2011 року, Діма несподівано запитав мене: "А як вам Жанна Фріске?" Я відповів йому, що Жанна красива, чарівна, креативна дівчина, при цьому розумна. Загалом, Дімі я свою думку висловив і забув. А на премії GQ зустрів їх разом!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жанна Фріске голяка гуляла по мальдівському пляжу

Ніколаєв розповів: "Я сидів поруч і спостерігав за ними. Мене, людину досвідчену, не обдуриш - вони не походили на пару, яка хоче створити видимість стосунків, Жанна з Дімою, навпаки, намагалися приховати почуття, але це погано виходило. Я відразу відчув їхній непідробний інтерес і потяг один до одного". Більше того, Юрій Ніколаєв повідомив, що Шепелєв сильно змінився: "Не розлучається з телефоном, постійно пише Жанні есемески. Він став дуже турботливим, пізно вночі після довгих зйомок мчить в цілодобові магазини, щоб купити їжу собакам Фріске".

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске закрутила роман з Дмитром Шепелєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути