пʼятниця, 22 червня 2012 15:02

Жанна Фріске вільною сукнею приховує свою вагітність

Жанна Фріске вільною сукнею приховує свою вагітність
За словами світських хронікерів, співачка приховує свій цікавий стан Фото: ИТАР-ТАСС

Відома співачка Жанна Фріске з'явилася на червоній доріжці 34-го Московського міжнародного кінофестивалю (ММКФ) в білій сукні вільного крою і під ручку з телеведучим Дмитром Шепелєвим. Кажуть, що артистка приховує кругленький животик.

На червоній доріжці перед кінотеатром "Жовтень" напередодні було справжнє зоряне скупчення, причому в дефіле взяли участь не тільки актори, а й інші представники російського шоу-бізнесу, наприклад, Сергій Звєрєв з супутницею і колишній соліст групи "Корні" Павло Артем'єв. Однак лише деякі по-справжньому здивували репортерів, які з камерами буквально чергували біля дверей кінотеатру.

Справжню сенсацію створили телеведучий Дмитро Шепелєв та співачка Жанна Фріске. Мало того, що вони нарешті разом вийшли у світ (пара не жалувала світські заходи і вкрай рідко з'являлася разом), так ще привернула увагу репортерів біла і якась дуже вже вільна сукня популярної виконавиці. Світські хронікери тут же заговорили про вагітність артистки, яка старанно приховує свій цікавий стан.

Нагадаємо, напередодні Микита Міхалков разом з бразильським режисером Ектором Бабенко хлопавкою відкрили 34-й Московський міжнародний кінофестиваль (ММКФ) в кінотеатрі "Жовтень". В цьому році доріжка була дійсно червона. Ті, хто стежить за кінофестивалем, напевно пам'ятають, що в минулому році вона виявилася соковитого зеленого кольору. Микита Міхалков з посмішкою зустрічав гостей ММКФ. При цьому він постійно обіймав актрису Ренату Літвінову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске вагітна і зібралася заміж за Дмитра Шепелєва

34-й Московський міжнародний кінофестиваль триватиме дев'ять днів. В основній конкурсній програмі цього року бере участь 17 фільмів. Також на ММКФ пройде конкурс документальних фільмів, в рамках якого будуть показані сім стрічок. Вперше за всю історію фестивалю відбудеться конкурс короткого метра, для участі в ньому відібрано дев'ять фільмів.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске вільною сукнею приховує свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути