пʼятниця, 10 березня 2017 12:16

Арнольд Шварценеггер має намір повернутися до політики

Арнольд Шварценеггер має намір повернутися до політики
Арнольд Шварценеггер претендує на посаду сенатора

69-річний американський актор та екс-губернатор штату Каліфорнія, Арнольд Шварценеггер, в майбутньому може балотуватися до Верхньої палати Конгресу США.

За даними видання, пов'язаними з Республіканською партією в Каліфорнії, Шварценеггер може спробувати стати американським законодавцем 2018 року.

Незважаючи на те, що екс-губернатор завжди був прихильником республіканців, на посаду сенатора він може спробувати претендувати як незалежний кандидат.

Одне з джерел підкреслює, що актор має намір запропонувати політичну платформу. Стане протилежністю політичному курсу чинного президента США Дональда Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шварценеггер хотів розбити обличчя Трампа об стіл

"Ми не виключаємо жодних варіантів для досягнення цієї мети", - заявив офіційний представник актора, Даніел Кетчелл.

Трамп на початку січня "атакував" Шварценеггера за низькі рейтинги шоу, в якому актор "змінив його на посаді ведучого". Тоді Шварценеггер, який відкрито підтримував суперників Трампа під час президентської кампанії, порекомендував обраному президенту робити "свою роботу" і "турбуватися про всіх американців так само, як він піклується про своїх рейтингах".

Зараз ви читаєте новину «Арнольд Шварценеггер має намір повернутися до політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути