Ексклюзиви
вівторок, 03 лютого 2009 10:09

Ані Лорак розповіла про цьогорічне одруження та майбутню дитину

Краща співачка "Євробачення" Ані Лорак давно мріє про весілля. І от цього року бажання артистки здійсниться - Кароліна вдягне весільну сукню і стане дружиною свого коханого Мурата.

"Нещодавно вирішили точно - цього року ми одружимось. Причому довго тягти не будемо і вже через місяць, максимум - три", - сказала артистка в інтерв"ю "ТСН".

"Я, як ніколи, хочу вийти заміж і народити дитину. Ми з Муратом часто про це говоримо. Дуже хочеться, щоб все було красиво і розмірено", - зізналася Лорак.

А от щодо віросповідання, то артистка не збирається його змінювати. Навіть незважаючи на те, що її коханий - мусульманин, а вона - християнка, інформує ТаблоID.

"Питання так не стоїть, і взагалі, це просто так прийнято, що потрібно змінювати віру. А ми вважаємо, що проблем немає, оскільки Бог один. Іслам я приймати не буду, так як і він - християнство", - розповіла артистка.

Не виключено також, що майбутні діти Мурата та Кароліни теж матимуть відмінну від маминої віру:

"А майбутня дитина візьме віру тієї країни, в якій народиться, тим більше, що для мене не принципово, де жити. Я просто хочу бути щасливою".

Раніше Gazeta.ua писала про те, що в листопаді минулого року в українській пресі розійшлися чутки про те, що Ані Лорак з Муратом, нарешті, визначилися з датою весілля, призначивши її на найближчий грудень, однак чутки не підтвердилися.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак розповіла про цьогорічне одруження та майбутню дитину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути