Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 16:07

Ані Лорак змінила колір волосся і стала "Сплячою красунею" (ФОТО)

Повернувшись з гарячих країн, Ані Лорак приступила до активної діяльності на вітчизняних просторах.

За один тиждень співачка заспівала в Дубаях, відвідала творчий вечір Костянтина Меладзе і зіграла Сплячу красуню.

Концерти, що з аншлагом пройшли в одному з міст ОАЕ, - Дубаях дозволили не тільки зустрітися з прихильниками, але і покупатися в морі, погрітися на сонечку і трохи відпочити.

А вже відразу після прильоту до Києва, співачка відправилася на творчий вечір Костянтина Меладзе, який зібрав величезну кількість відомих артистів на одній сцені ПК "Україна".

Але не тільки з концертів складався цей тиждень співачки. Їй вдалося потрапити в справжнісіньку казку, де Ані стала "Сплячою красунею". Новорічний мюзикл, зібраний зі всіх відомих казок нашого дитинства вийде на екрани каналу "1+1" до нового року. Образ сплячої красуні у фіолетовій сукні, придуманий Анжелою Лисицею, абсолютно перетворив співачку. Кароліна перевтілилася в стильну витриману леді, для чого навіть довелося змінити колір волосся. Не кардинально, але цього вистачило, щоб наша Кароліна стала яскравою та готичною дівчиною, яка постійно спить. І навіть казковому принцові виявилося не під силу розбудити Сплячу красуню.

Пісню, яку Ані Лорак обрала для даного мюзиклу, ви могли чути в альбомі "Розкажи". Саме ця пісня так добре відобразила суть принца, якого зіграв резидент "Comedy club Україна" Ангел Педант.

Чи вдалося Ангелові-Принцові розбудити свою красуню, ви дізнаєтеся в новорічну ніч. А поки Ані Лорак виїжджає до Москви, де працюватиме над сюрпризом для своїх прихильників. Співачка планує дати декілька інтерв"ю, взяти участь у популярних московських програмах, а також сфотографуватися для журналу "Отдохни".

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак змінила колір волосся і стала "Сплячою красунею" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути