вівторок, 11 вересня 2012 12:39

Андрій Шевченко на днях стане батьком втретє

Андрій Шевченко на днях стане батьком втретє
Футболіст увесь вільний час витрачає на польоти до Лондона Фото: guardian.co.uk

Андрій Шевченко вже рахує години до того, як стане татусем утретє. Футболіст розповів, що зараз він увесь вільний час витрачає на польоти до Лондона. Саме там його дружина-модель Крістен Пазік готується до народження третьої дитини. Уже відомо, що це буде хлопчик, повідомляє ТСН.

"Моя дружина перебуває при надії. Вона не може літати зараз. Вона знаходиться в Лондоні. Ми чекаємо на третю дитину. Буде хлопчик. От буквально скоро", - розповів Андрій Шевченко в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Нагадаємо, у пари вже підростає двоє синів - 7-річний Джордан і 5-річний Крістіан, які народилися у жовтні та листопаді відповідно. Ось і третя дитина має з'явитися на світ восени.

Як Джордан, так і Крістіан в свої ранні роки вже виявляють великий інтерес до футболу. Причому, якщо молодший воліє грати і забивати (можливо, майбутній нападник), то старший - аналізувати те, що відбувається на полі (не виключено, майбутній тренер).

Три роки тому Андрій Шевченко повернувся у київське "Динамо" і переїхав із Лондона до Києва. Його дружина кілька разів прилітала сюди, шукала собі квартиру, але так нічого і не дібрала. З дітьми живе в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко стане батьком утретє

"Крістен трохи некомфортно в Україні через мовний бар'єр. До того ж ми вирішили, що сини ходитимуть до лондонської школи. Звичайно, ми бачимося рідше, приблизно раз на три тижні по кілька днів. І хоч сім'я для мене дуже важлива, я свій час витрачаю не на неї, а на футбол. Сини впізнають мене на екрані та знають, що я футболіст. Але для мене найголовніше бути для них батьком", - розповідав раніше футболіст.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко на днях стане батьком втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути