четвер, 14 червня 2012 12:31

Сини Шевченка ганяли м'яча з Тимуром: збірна України провела відкрите тренування
25

Тренування збірної України
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

У середу, 13 червня, національна збірна України провела відкрите тренування на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Подивитися на команду прийшло близько 6-7 тисяч вболівальників. Лише кілька фанатів одягли футболки національної збірної чи вишиванки. Більшість були у "цивільному". Вихід команди на поле зустріли вигуками "Молодці". Пізніше трибуни намагались скандувати "Шева" та "Олег Блохін", але не всі фани напрягали голосові зв'язки і вигуки затихали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик-вболівальник Тимур виявився сином нардепа

На стадіоні звучала "футбольна" музика, зокрема пісня Ірини Блохіної "Our Time To Shine".

Пізніше на стадіоні з'явилася і сама ведуча "Великого футболу" у сукні, яку вона сама пошила з форми збірної України. Блохіна тримала за руку Тимура, 6-річного хлопчика, який став зіркою інтернету після матчу Україна-Швеція. Їх відразу оточили журналісти, фотографи та оператори.

Блохіна повела Тимура на лавку запасних, де сиділа дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік з синами — 5-річним Крістіаном та 7-річним Джорданом. Хлопці були одягнені у жовті футболки збірної України з №7 на спині і написом "Shevchenko".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко і Крістен Пазік чекають на сина

Кілька хвилин Тимур сидів на колінах в Ірини Блохіної, а тоді хлопці почали ганяти м'яча. Про тренування збірної всі забули. Пізніше Джордан сів на лавку запасних біля мами, а Тимур і Крістіан продовжили тішити публіку.

Після закінчення тренування Шева підняв Тимура на руки. До тата відразу підбіг Крістіан. Андрій присів на коліно і так позував з хлопцями для фотографів. Капітан збірної України подарував юному фанату футболку команди з автографами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Блохіна пошила сукню з форми збірної України

"Шевченко сказав, що ця футболка принесе мені щастя," - розповів журналістам після тренування Тимур.

"Слава Україні!" - звернувся Шева до вболівальників. Андрій подякував фанатам за підтримку.

Не залишився без подарунку і Андрій Воронін. Нападнику презентували булаву. Тільки Андрій зібрався висловити свою подяку у мікрофон, як Тимощук, Ротань і ще двоє збірників підійшли ззаду і облили Вороніна водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не знав, що Іра вестиме програму про Євро" - Блохін

"Придурки!" - випалив футболіст у мікрофон. Жартома, звичайно. До речі, на стадіоні була присутня дружина Вороніна Юля.

Крім Ірини, подивитися тренування прийшли дві молодші доньки Блохіна. Олег Володимирович поцілував їх після його закінчення. Дівчата були з мамою.

Додамо, що після матчу з Францією збірна України залишиться у Донецьку і там готуватиметься до поєдинку з англійцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко після матчу Україна-Швеція потрапив у ДТП

І ще кілька слів про фанатів. На тренуванні вболівальників відгородили від поля додатковими металевими перегородками. Чимало людей чекали на команду при виході з самої чаші. З того місця видно автобус збірної. Ніхто з команди не вийшов до вболівальників. Спілкування з пресою футболісти також уникали. Коли автобус рушив зі стадіону, розчаровані фани почали невдоволено гудіти. Лише кілька пар рук аплодували команді.

Зараз ви читаєте новину «Сини Шевченка ганяли м'яча з Тимуром: збірна України провела відкрите тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути