вівторок, 12 червня 2012 12:36

Андрій Шевченко і Крістен Пазік чекають на сина

Андрій Шевченко і Крістен Пазік чекають на сина
Крістен Пазік на "Олімпійському" з 5-річним Крістіаном ФОТО: sport.segodnya.ua

В Андрія Шевченка буде третя дитина. У неділю ввечері під час тренування збірної України на "Олімпійському" на трибунах була дружина Андрія Крістен Пазік з помітним животиком. Крістен - на шостому місяці вагітності. Чекають хлопчика. Уже третього для футболіста і його дружини.

Нагадаємо, у пари вже підростає двоє синів - 7-річний Джордан і 5-річний Крістіан, які народилися у жовтні та листопаді відповідно. Ось і третя дитина має з'явитися на світ восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко стане батьком втретє

Як Джордан, так і Крістіан в свої ранні роки вже виявляють великий інтерес до футболу. Причому, якщо молодший воліє грати і забивати (можливо, майбутній нападник), то старший - аналізувати те, що відбувається на полі (не виключено, майбутній тренер).

Поповнення в родині, схоже, робить ще більш ймовірним від'їзд Шеви з Києва після Євро. Зіграти на ньому було футбольною мрією Андрія. Тепер він напевно захоче здійснити і чисто людське бажання - на постійній основі возз'єднатися з сім'єю, яка проживає в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України проведе день с дружинами

Як повідомлялося раніше, Роман Абрамович кличе Шеву в тренери нападників "Челсі". Крім того, в Андрія є пропозиції продовжити кар'єру гравця у США. Нагадаємо, дружина Андрія - американка.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко і Крістен Пазік чекають на сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути