вівторок, 12 червня 2012 11:33

Збірна України проведе день з дружинами

Збірна України проведе день з дружинами
Олеся, дружина Олега Гусєва ФОТО: maximonline.ru

Після феєричної перемоги над збірною Швеції, гравці збірної України отримали вихідний. З ранку більшість футболістів залишили тренувальний табір і виїхали в місто, де проведуть вільний час з родинами.

Слід зазначити, що в кожного гравця національної команди в столиці чимала група підтримки. Андрія Вороніна, наприклад, приїхала емоційно підтримати дружина Юлія з дітьми з Москви та родичі з Одеси. Анатолій Тимощук, в свою чергу, проведе вільний час разом з дружиною Надією та двома доньками-близнюками: дворічні Ноа та Міа також прилетіли до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружини українських футболістів роздяглися заради перемоги на Євро-2012

А найчисленніша армія вболівальників, мабуть, у Андрія Шевченка. На грі зі шведами за нашим капітаном спостерігали, крім рідні, і вагітна дружина Крістен Пазік з синами Джорданом та Крістіаном.

Не залишилися без підтримки бойових подруг й інші гравці збірної. Всі вони – поруч з командою. Напередодні Євро, нагадаємо, деякі з них навіть знялися для модного журналу. У фотосесії Maxim взяли участь Олеся Гусєва, Вікторія Коноплянка та Алла Селезньова.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України проведе день з дружинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути