Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2012 00:36

Шевченко зіграв добре - наставник збірної Швеції

Шевченко зіграв добре - наставник збірної Швеції
Ерік Хамрен: "Андрій - молодець!". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер збірної Швеції Ерік Хамрен похвалив Андрія Шевченка на післяматчевій прес-конференції. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Андрій - молодець! Він сьогодні дуже добре зіграв. Забив два м'ячі. Не скажу, що збірна України створила для нас якісь сюрпризи. Команда зіграла так, як ми очікували. Вся проблема у нас самих. Наша збірна не є великою командою. Нам потрібно 11 хороших гравців. Сьогодні тільки 5-6 футболістів показали якість. Для перемоги потрібно більше. Якби ми сьогодні виграли, то ми б святкували. А тепер будемо разом сумувати. Нам є над чим попрацювати. Спробуємо забути цей результат і будемо готуватися до наступних матчів. Я ще поки не думав про поєдинки проти Англії та Франції", - сказав він.

Наставник скандинавів назвав перший тайм нервовим.

"У першому таймі збірна України виглядала не краще за нас. Було багато дальніх ударів. Ми хотіли більше пресингувати. У другому таймі ми краще контролювали м'яч, мали можливість забити, але пропустили", - додав Хармен.

Нагадаємо, сьогодні збірна України перемогла Швецію у першому матчі на Євро-2012 з рахунком 2:1. Дубль зробив Андрій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко зіграв добре - наставник збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути