понеділок, 22 жовтня 2012 18:04

Аліну Гросу у ВДІКу намагалися позбавити попсовості

Аліну Гросу у ВДІКу намагалися позбавити попсовості
Співачка не піддалася Фото: glamurchik.tochka.net

Аліна Гросу ніколи в житті не залишить ВДІК, поки не закінчить в ньому навчання. Про це співачка розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Я закінчу ВДІК. Це факт абсолютний. При тому, що я вчуся, можна сказати, на відмінно. У мене немає навіть четвірок майже. У мене одна четвірка за два роки. У мене все ідеально з навчанням. Із 30 осіб курсу їде тільки 14 осіб на спектаклі. І я входжу в ці 14 осіб і мені дуже приємно. Я вже граю в чотирьох спектаклях. Я пародіює, я співаю, я граю", - зазначила Гросу.

Між тим співачка зізналася, що її намагалися поміняти в університеті.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Аліна Гросу на фото виглядає 30-річною жінкою

"Мене якийсь час намагалися переконати. Мене намагалися зробити трохи іншою. Навіть зараз хотіли прибрати від мене всю, напевно, попсовість мою. Просто у ВДІКу не звично для людей одягати якісь красиві речі. Для них це якось незрозуміло, ти повинна бути як робоча конячка, навіть не важливо, працюєш ти чи ні. Це на мій погляд, аби тільки було видно. Це мене настільки розлютило. Я довела на курсі, що можна і працювати, і виглядати непогано", - підкреслила Аліна Гросу.

Зараз ви читаєте новину «Аліну Гросу у ВДІКу намагалися позбавити попсовості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути