пʼятниця, 23 березня 2012 17:00

На концерті Аліни Гросу автографи брали у Козловського
18

Віталій Журавський
Фото: Фото: Андрій Шматов
"Під час виступу хочу насолоджуватися, а не хвилюватися" - Аліна Гросу
"Під час виступу хочу насолоджуватися, а не хвилюватися" - Аліна Гросу
"Під час виступу хочу насолоджуватися, а не хвилюватися" - Аліна Гросу
Юрій Нікітін з мамою Аліни

Вчора у столичному Жовтневому палаці співачка Аліна Гросу дала свій перший сольний концерт.

"Концерт складатиметься з двох відділень. В першому співатиму нові пісні, в другому виконаю ті, які співала ще в дитинстві. Вона звучатимуть трохи по-іншому, але впевнена, що сподобаються моїм шанувальникам", - сказала перед початком концерту Аліна Гросу.

"Перед концертом завжди перевіряю справність апаратури. Під час виступу хочу насолоджуватися, а не хвилюватися. Ніякого ритуалу перед виходом на сцену не виконую, лише хрещуся", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага більше не хоче ні з ким говорити

На концерт прийшли Павло Зібров, Віталій Козловський, Віталій Журавський, Світлана Лобода і травесті-діва Монро. Перед початком Віталій Козловський кілька хвилин роздавав автографи і фотографувався зі своїми шанувальницями.

"Прийшли на концерт Аліни, а беруть автографи в Козловського. Це через нього початок концерту затримують", - перешіптувалися глядачі.

Концерт почали з 40-хвилинним запізненням. Вільних місць в залі не було. Серед глядачів багато молоді і людей похилого віку.

"Бачила Аліну ще дитиною по телевізору, а тепер вона перетворилася на справжню жінку", - розповіла пенсіонерка Ірина Стефанівна. Вона прийшла на концерт разом з сестрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російськомовний альбом Gogol Bordello увійдуть кавер-версії пісень Висоцького

"Квитки нам подарувала племінниця. В них на роботі шеф всім працівникам купив квитки. Двоє не змогли прийти, то нам дісталися їхні квитки", - додала вона.

Першою Аліна Гросу виконала пісню "Прости меня, моя любовь". Вона вийшла на сцену у вузьких джинсах і чорному фраку.

"Костюми для виступу шили в Києві. Щоб приїхати на примірку, Аліна на один день відпросилася з пар. Для номеру, в якому Аліна гратиме на роялі, приготували особливу сукню. Купили його на блошиному ринку в Парижі. Продавець переконував, що раніше воно належало французькій актрисі Катрін Денев. Купили його за 10 євро", - розповіла мама співачки Анна Гросу.

Зараз ви читаєте новину «На концерті Аліни Гросу автографи брали у Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі