четвер, 22 березня 2012 17:50

Джордж Майкл подарував тисячу квитків лікарям

Джордж Майкл подарував тисячу квитків лікарям
Співак так віддячив за свій порятунок Фото: АР

Популярний виконавець Джордж Майкл щедро обдарував медиків, які буквально витягли його з того світу. Артист презентував лікарям 1000 квитків на своє шоу.

Нагадаємо, відомий британський виконавець Джордж Майкл потрапив до віденської лікарні з діагнозом "пневмонія". Кілька концертів співакові довелося відмінити. Однак хвороба виявилася набагато серйознішою, ніж припускали медики. Дійшло до того, що артист лежав під апаратом штучної вентиляції легенів.

Проте лікарі зуміли витягнути Джорджа Майкла буквально з того світу. А тут на виконавця навалилася інша біда: з'явилася небезпека, що артист може втратити голос. Це було пов'язано як раз з використанням того самого апарату штучної вентиляції легенів. Однак все обійшлося. Артист назвав місяць, що він хворів, найжахливішим за все його життя і зізнався, що йому просто пощастило вижити. Тоді щасливий Джордж Майкл заявив, що обов'язково виконає концерт для медиків, які врятували йому життя. Злі язики відразу ж посміялися над обіцянкою артиста і виявилися неправі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Майкл може втратити голос через пережиту пневмонію

Джордж Майкл, можливо, і не влаштує спеціального концерту для медиків, але ось подарунок їм вручить. Популярний артист вирішив віддячити своїх австрійських рятівників тисячею квитків на концерти. Так що послухати Джорджа Майкла зможе не тільки весь персонал клініки, а й родичі і друзі лікарів і медсестер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Майкл потрапив до лікарні з пневмонією

Популярний виконавець так пояснив свою нечувану щедрість: "Я б хотів скористатися цією можливістю подякувати спочатку всім лікарям і медсестрам, які врятували моє життя і поставилися до мене з такою увагою і турботою. Також я хочу подякувати своїм шанувальникам, рідним і друзям за їхні любов і підтримку. Я з нетерпінням чекаю на зустріч з усіма вами". Стало відомо, що з вересня Джордж Майкл відновить свій гастрольний тур Symphonica, який йому довелося перервати ще в минулому році через хворобу.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл подарував тисячу квитків лікарям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути