вівторок, 27 грудня 2011 10:45

Джордж Майкл може втратити голос через пережиту пневмонію

Джордж Майкл може втратити голос через пережиту пневмонію

Відомий британський виконавець Джордж Майкл, який пережив пневмонію, може втратити голос. Це пов'язано з тим, що апарат штучної вентиляції легенів міг пошкодити голосові зв'язки співака.

Популярний артист Джордж Майкл тільки оговтався від важкої пневмонії, яка ледь не коштувала життя співаку, як на артиста навалилася нова біда - він може втратити голос. Цього не виключає австрійський хірург Герріт Вольт, який робив Джорджу Майклу трахеотомію. Однак лікар усе ж сподівається, що вокальні дані співака відновляться.

"Найгірший сценарій може полягати в тому, що перебування під апаратом штучної вентиляції легенів могло пошкодити голосові зв'язки. Все це може призвести до того, що його голос стане хрипким", - заявив Герріт Вольт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Майкл потрапив до лікарні з пневмонією

Він зауважив, що після операції співаку необхідний дуже довгий час спокою.

Між тим щасливий Джордж Майкл заявив, що обов'язково виконає концерт для медиків, які буквально витягли його з того світу. Артист назвав місяць, що він хворів, найжахливішим за все його життя, і йому просто пощастило вижити. До слова, артиста днями виписали з клініки. Однак у зв'язку з новиною щодо голосових проблем Джорджа невідомо, коли відбудеться обіцяний концерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Майкл відсидів половину призначеного терміну

Нагадаємо, до своєї госпіталізації Джордж Майкл явно працював на повну котушку - він провів 45 концертів у 35 містах Європи. Артист давав виступи в рамках свого туру Symphonica, який почався в серпні в Празі. Проте в кінці листопада виконавець був змушений скасувати кілька концертів в Австрії, а потім і зовсім потрапив у віденську клініку з діагнозом "пневмонія".

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл може втратити голос через пережиту пневмонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути