понеділок, 19 березня 2012 16:26

Завдяки "танцюючому" диригенту класичні концерти цікавіше дивитися, аніж слухати

Завдяки "танцюючому" диригенту класичні концерти цікавіше дивитися, аніж слухати

Користувачі Youtube задивляються класикою: фрагмент з оперети Леонардо Бернстайна "Кандід", де диригує харизматичний Джозеф Оліферовіч (Joseph R. Olefirowicz), став хітом інтернету.

Керуючи оркестром, диригент розігрує цілий моноспектакль. Він танцює, кокетує, хмуриться, використовуючи емоції і живу міміку як доповнення до стандартного набору жестикуляцій диригента.

Інтернет-користувачі навіть жаліють глядачів у залі, адже головну частину вистави вони не бачать. Тому й реакція досить звичайна, а коментарі до самого ролику рясніють словами "Браво" і "Бравісімо"!

Зал Віденської народної опери, де відбулася вистава, вміщує близько 1500 чоловік. А на Youtube ролик уже встиг набрати 100 тисяч переглядів.

Джозеф Оліферовіч народився в 1972 році в штаті Массачусетс і здобув популярність після того як диригував оркестром у мюзиклі "Красуня і чудовисько" і при записі музики до мультфільму "Зоряний експрес".

 

Зараз ви читаєте новину «Завдяки "танцюючому" диригенту класичні концерти цікавіше дивитися, аніж слухати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути