пʼятниця, 16 березня 2012 18:00

Леді Гага більше не хоче ні з ким говорити

Леді Гага більше не хоче ні з ким говорити

Світова зірка поп-музики Леді Гага в черговий раз відколола номер. Артистка заявила, що більше не буде давати інтерв'ю і взагалі ні з ким не збирається розмовляти.

Можна тільки уявити, як на цю новину відреагували численні шанувальники епатажної виконавиці. Таке бажання Леді Гага висловила на популярному в Америці шоу Oprah's Next Chapter в бесіді з одним з найвідоміших інтерв'юерів Опрою Вінфрі. Артистка заявила, що більше не має наміру спілкуватися з пресою, та й з будь-ким іншим.

"Навіть якщо раптом мені подзвонить мама, я не буду брати трубку", - заявила співачка.

Бувала Опра Вінфрі не розгубилася і відповіла, що спілкування з пресою є частиною роботи будь-якого артиста. Якщо не буде спілкування, не буде популярності, слави і успіху. Тоді Леді Гага повідомила, що абсолютно не турбується щодо своєї кар'єри і ні разу не прочитала "жодної чортової статті" про себе. В останнє віриться з трудом, з урахуванням того, що Леді Гага завжди була досить відкрита для журналістів: з нею вийшло безліч інтерв'ю та ще більше фрік-фотосесій.

До слова, мати Леді Гаги, з якою співачка також не збирається розмовляти, зазначила в бесіді з одним виданням, що турбується за свою дочку Стефані (справжнє ім'я Гаги). Вона на повному серйозі повідомила, що сумнівається в її здоровому глузді. Подібні думки відвідали маму зірки на одному з дебютних концертів Леді Гаги. Тоді співачка весь свій виступ провела одягненою в дивного вигляду бікіні, а ближче до кінця шоу скористалася вогнеметом, зробленим з запальнички і лаку для волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага вибрала ім'я для свого первістка

"Хтось в обуренні залишив зал, хтось вирішив, що це забавно, але ми з чоловіком подумали, що у моєї дівчинки не всі вдома", - повідомила Синтія Джерманотта.

Між тим заява американської виконавиці швидше схожа на втому від слави і надмірної уваги журналістів. Леді Гага навіть обіграла цю тему в своєму хіті Paparazzi, який висміює журналістів, які збиваються з ніг у пошуках сенсації.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага більше не хоче ні з ким говорити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути