вівторок, 06 березня 2012 18:15

Леді Гага побила ще один рекорд

Леді Гага побила ще один рекорд

Королева епатажу, американська виконавиця Леді Гага домоглася нової перемоги. Співачка стала найпопулярнішим користувачем Twitter.

Виявляється, одна з найбільш титулованих світових виконавиць Леді Гага ще не скрізь здобула оглушливі перемоги. Однак вона чесно старається. Ось і на цей раз найбагатша і найвпливовіша знаменитість в черговий раз стала лідером серед користувачів соціальної мережі Twitter. На її сторінку підписано 20,1 мільйона користувачів.

Варто зазначити, що Леді Гага, чиє справжнє ім'я Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, примудрилася утримувати пальму першості аж з 2010 року. Саме тоді епатажна виконавиця обігнала іншу популярну співачку Брітні Спірс за кількістю передплатників.

Зараз відстань між двома зоряними блондинками тільки збільшилася, на Брітні підписані лише 13,5 мільйонів осіб. Втім, з цього приводу поп-принцеса зовсім не турбується - в даний час Спірс зайнята весільними клопотами. Проте співачці довелося пригальмувати через черговій судовий розгляд з власним менеджментом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага вибрала ім'я для свого первістка

Варто відзначити, що в соціальній мережі Twitter особливою популярністю користуються саме музичні виконавці. Так, на другому місці за кількістю абонентів опинився юний поп-співак Джастін Бібер, який буквально днями відзначив день народження в компанії друзів і своєї коханої дівчини співачки Селени Гомез. Молодий виконавець набрав 18,1 мільйона передплатників. За ним йдуть ще три відомі співачки - новоспечена розлучена Кеті Перрі з 15,7 мільйонами, спекотна латиноамериканка Шакіра з 14,5 мільйонами і Барбадоська красуня Ріанна з 14,4 мільйонами.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага побила ще один рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути