четвер, 15 грудня 2011 14:15

Аліна Гросу жонглює у московському метро

Аліна Гросу жонглює у московському метро

Українська співачка Аліна Гросу навчається на акторському факультеті ВДІКу в Москві. У російській столиці дівчина відмовилася від підборів та батьківських грошей.

"Я — наймолодша студентка на курсі. Найменший після мене хлопець у ВДІКу має 19 років, найстарший – 29. Коли вступала, комісія хотіла відправити мене додому. Але я вмовила дозволити прочитати Івана Буніна "Легкий подих". Так виклалася, що мене взяли. Доросла актриса вже не може зіграти Джульєтту. Юний вік цінується в кіно й у театрі. Також почала взувати кросівки. Їх і спортивні костюми ношу на пари – щоб бачили: я працюю. На акторських заняттях, сценорухах, хореографії треба багато рухатися. Шпильки й хутряні жилетки носять студенти із Рубльовки, які вчаться на продюсерів. А в нас акторський факультет", - розказала Гросу.

У Москві дівчина живе на 250 грн на місяць.

"Відмовилася від батьківських грошей. Живу на студентську стипендію – по-нашому це гривень 250 – та відрахування від мобільного контенту (використання пісень замість гудків на мобільному, – ред.). Мені вистачає на проїзд, харчування й одяг. Їжджу тільки на метро. Таксі брала раз, коли спізнювалася на поїзд до Києва. Витратила всю стипендію", - зауважила співачка.

Також Аліна Гросу навчилася жонглювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу зіграє Офелію

"На вулиці, в метро, магазині, університеті жонглюю метровою паличкою. Люди обертаються, питають: це дубинка? А раптом доведеться жонглювати в якомусь фільмі", - зазначила майбутня актриса.

Прочитати про життя Аліни Гросу в Москві детальніше можна у журналі "Країна" № 48 (101) за 16 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу жонглює у московському метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути