пʼятниця, 24 червня 2011 16:01

Аліна Гросу перестане співати заради кіно

Аліна Гросу перестане співати заради кіно

Співачці Аліні Гросу у Москві тричі пропонували знятися у кіно.

Про це вона розповіла вчора під час міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк", що проходить у столичному цирку "Кобзов".

"Коли здавала вступні екзамени у ВДІК, мені три рази пропонували зніматися у кіно. На першому курсі це просто неможливо, тому я відмовилася. На другому буде більше можливостей, але не факт, що погоджуся", - сказала вона.

"Якщо почну зніматися в кіно, то в мене не буде часу, щоб роз'їжджати по концертам. Доведеться вибрати щось одне — кар'єру співачки чи актриси. Та якщо мій продюсер дозволить зніматися, то я дам згоду", - додала Аліна Гросу.

Також вона розповіла, що зараз у Москві вже почали знімати фільм, в якому їй пропонували роль.

"Це історична мелодрама "Інститут шляхетних дівиць". Мені пропонували зіграти у стрічці одну зі студенток випускного класу. Казали, що мій типаж дуже підходить. Та я вибрала навчання. Адже мені потрібні не лише зйомки, а й освіта".

Також співачка розповіла про своє студентське життя.

"Живу в гуртожитку на 15 поверсі. Там тепло і затишно. В кімнаті зі мною живе дівчинка Крістіна, з якою навчаємося на одному курсі. Під час навчання приїжджала додому тричі на 2-3 дні. Мама мене не сварила, казала: "Як вирішиш, так і буде". Батьки розуміють, що я повинна навчатися.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу перестане співати заради кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути